Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaHangi Kamera Uygulaması
Sponsorlu Bağlantılar
HeroMR
Üye
Konu Sahibi
Hangi Kamera Uygulaması
Merhaba,
Sizce hangi kamera uygulaması daha iyi?
1- Orjinal Kamera
2- Nokia Camera
3- Nokia Camera Beta
4- Nokia Smart Cam (Bunu sanırım eklemesek daha iyi olur sonuçta çok sayıda çekerek seçim şansı sunuyor normal kamera gibi sayılmaz)
skynet
Üye
Nokia Camera tabiki
BelaMonte
Üye
tabi ki Nokia camera. Nokia camera ile betası aynı. betası sadece lumia 520 620 gibi telefonlarda çalışması için tasarlanmış. Nokia smart cam zaten fazla karıncalı çekiyor. yani her türlü Nokia camera
tabi ki Nokia camera. Nokia camera ile betası aynı. betası sadece lumia 520 620 gibi telefonlarda çalışması için tasarlanmış. Nokia smart cam zaten fazla karıncalı çekiyor. yani her türlü Nokia camera
nokia camera tabiki, farkı ise facebook beta gibi değerlendirme alıp asıl uygulamayı o doğrultuda güncellemek
4MaGuS
Üye
kendi orjinal kamerasıda gayet yeterli yerine göre değişen performanslar alına biliyor ben 2 sinide kullnaıyorum hatta çok önemli bir şey olursa ikisiylede çekiyorum sonradan kontrol ediyorum