Karşılaştırma Hangi Kamera Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Kamera Uygulaması
Merhaba,
Sizce hangi kamera uygulaması daha iyi?

1- Orjinal Kamera
2- Nokia Camera
3- Nokia Camera Beta
4- Nokia Smart Cam (Bunu sanırım eklemesek daha iyi olur sonuçta çok sayıda çekerek seçim şansı sunuyor normal kamera gibi sayılmaz)

skynet

Üye
Nokia Camera tabiki :yuru

BelaMonte

BelaMonte

Üye
tabi ki Nokia camera. Nokia camera ile betası aynı. betası sadece lumia 520 620 gibi telefonlarda çalışması için tasarlanmış. Nokia smart cam zaten fazla karıncalı çekiyor. yani her türlü Nokia camera

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Nokia Camera :D

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
tabi ki Nokia camera. Nokia camera ile betası aynı. betası sadece lumia 520 620 gibi telefonlarda çalışması için tasarlanmış. Nokia smart cam zaten fazla karıncalı çekiyor. yani her türlü Nokia camera

Hocam ben 625 kullanıyorum bende Nokia Camera da var Nokia Camera Beta da niye böyle?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@HeroMR normalde Nokia camera düşük sistemlerde çalışmıyordu. betayıda düşük sistemlerde tasarladılar diye biliyorum.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
@HeroMR normalde Nokia camera düşük sistemlerde çalışmıyordu. betayıda düşük sistemlerde tasarladılar diye biliyorum.

İlginç bende ikisi de çalışıyor. (Lumia 625) O zaman Beta'yı silsem daha iyi olur herhalde.Beta marketten kaldırılmış veya artık bana gözükmüyor.

skynet

Üye
Çalışıyordu da işte ..neliğine vermiyorlardı :) Ben şuan 620 de normalini kullanıyorum :yuru

beats

beats

Üye
Nokia Camera ile Nokia Camera Beta arasındaki farkı anlayamadım ben :D
nokia camera tabiki, farkı ise facebook beta gibi değerlendirme alıp asıl uygulamayı o doğrultuda güncellemek

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kendi orjinal kamerasıda gayet yeterli yerine göre değişen performanslar alına biliyor ben 2 sinide kullnaıyorum hatta çok önemli bir şey olursa ikisiylede çekiyorum sonradan kontrol ediyorum

Üst Alt