Strateji World At Arms Hakkında Yorumlar Ve Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Bir seviye bitince diğerinin başlaması gerekir. Oyunda bozulma olabilir.

Andre10

Üye
Bir seviye bitince diğerinin başlaması gerekir. Oyunda bozulma olabilir.
Bozulmayı bilmem ama bana biri kendi save dosyasını yada oyunla birlikte save dosyasını atarsa sevinirim bide onu denim

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığın sürüm hangisi?

Andre10

Üye
1.0.5

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Orijinal mi yoksa hack mi?

Andre10

Üye
hack

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Hack sürümde bozulma olmuş.Bence sen orijinal sürümü oyna.

Andre10

Üye
Peki orjinal sürüm ve hack sürümü arasında ne fark var orjinalde 30.000 para vermiyor mu?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Önceki mesajlardan birinde bahsettim.Moneymaker derecesine ulaşırsan "bar"dan her seferinde 50.000 alabiliyorsun.Ayrıntılarını merak ediyorsan önceki mesajlara göz at.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
2. Sayfanın başına bak.

Andre10

Üye
Tamam bide birşey söylüyeceğim oyunu ve save dosyasını sen atabilir misin? bidaha baştan başlamim oyuna

adler03

Üye
    Konu Sahibi
O dediğini yapmayı bilmiyorum.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce ben de aynı sorunu yaşadım. Orijinali yükleyip oyuna yeniden başladım.Bence yeniden başlaman yorucu olmaz.

Andre10

Üye
Haklısın ama 20 lwl tekrar yapmaya eriniyorum. :D Bide zamanım olmuyor.

muhtar_17

Üye
Arkadaşlar ben oyunda 19.levelim bir sorum var çok savaş yapmadım 3.savaş bölümü küba gibi bir ülke civarında o bölümü fu ll bitirdim ama 4.bölüm açılmadı galiba o bölümde uçaklarla savaşacağız ama bende açılmadı 3.bölümü fu ll bitirdim oysaki nasıl açarım o bölümü

bendede aynı sorun var hack ve normal versiyon dada aynı sorun oldu birisi save game dosyası atabilirmi

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Savaş modundan çıkınca yükleme % 100'e gelmediğinde oyun uygulama hatası vererek çalışmaz hale gelir.Böyle bir durumda yapmanız gereken en iyi şey kapatma tuşuna sert bir şekilde basarak oyundan çıkmanız olacaktır.Tekrar oyunu açtığınızda sorunsuz devam edebileceksiniz. WAA'da böyle bir sorun var ne yazık ki.

Üst Alt