Strateji World At Arms Hakkında Yorumlar Ve Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
World At Arms Hakkında Yorumlar Ve Sorular
World At Arms oyunu için soru ve görüşleriniz ya da eleştirileriniz varsa bu bölümde paylaşabilirsiniz.

desparado006

desparado006

Üye
Oyun müthiş

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda para kazanmak ve oyunu ilerletmek çok zor.TOT American Settler,Kingdoms and Lords oyunlarıyla kıyaslandığında para kazanmak daha zor ve parayı elmas ve altına dönüştürme özelliği yok.Hileli versiyonu kullanmak istemeyenler telefonun tarihini öne alarak oyunda daha hızlı ilerleyebilme imkânına ulaşabilirler.

desparado006

desparado006

Üye
Ya bi oyunu hileyle oynayınca oyunun zevki çıkmıyo her istediğini alıyosun hiç emek harcamıyosun sıkıcı geliyo insana

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Burada orijinal versiyonu hakkında yorum yapalım.Çıkan hileli versiyonun yeterli olduğunu da düşünmüyorum.Sınırsız para olsa dediğin gibi zevki kalmazdı.

desparado006

desparado006

Üye
Sen biliomusun dragon mania dan bi haber varmı
bide bu oyunun c3 için olanın tr si çıktımı?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum.Zaten javaya çıkacak denilen oyunların javası son birkaç aydır çıkmadı.Beklenmeyen oyunlar çıkarıldı.

desparado006

desparado006

Üye
Bu java kanalının linkini verirmisin sende varsa

adler03

Üye
    Konu Sahibi
W.A.A oyunundaki Farklılıklar:
-Hem havada hem de karada savaş özelliği
-Vergi ofisi sayesinde gelirlerin aynı anda toplanabilmesi
-Collector aracılığıyla varillerin aynı anda toplanması
Diğer özellikler hemen hemen başka strateji oyunlarında da mevcut.

Skymich

Skymich

Üye
Tek kötü yanı oyun motorunu düşürmüş heralde gameloft. Thor ve bu oyun grafiği diğer 2013 oyun grafiklerin gerisinde kaldı bence :((

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Hareket eden araçlardan para alabilme özelliği de var.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Savaş modu çok zorlu sayılmaz. Kingdoms and Lords'taki kadar zorlu ve uzun bir savaş yok.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Savaş modundaki Merc Shop'un neye yaradığını bilen varsa söyleyebilir mi?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
KRA diye adı geçen örgüt aslında Kore ve Rusya ordusu olmalı.

k10t10

k10t10

Üye
KRA ordusu (düşman) senin bölgeni işgal ettiğinde karşılık vermezsen durmadan diğer bölgeleri işgal etmeye devam ediyor benim gıcığma gitti ne zaman kira topluyorum hep işgal çıkıyo bi yerden
ama K&L gibi güzel bi oyun bence

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun tarihini atladığında da işgal artarak devam eder.Sanırım bunu engellemek için iyi bir savunma kurmak gerekiyor.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda gelirleri epey topladıktan sonra Money Maker derecesine ulaştığınızda Bar'dan 50.000 civarında para alabiliyorsunuz.Ben sürekli bardan parayı alıp 11 milyona kadar para topladım.Sonra kesiliverdi ama istediğim gibi binaları kurarak seviyeleri geçebildim.Hack versiyonuna gerek kalmamış oldu.

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
ARKADAŞLAR SORUM ŞU OYUNDA VURUŞ GÜCÜNÜ ARTTIRMAK İÇİN YAPTIĞIMIZ BİNALAR VAR . KLİK SAVAŞLARINDA Kİ VURUŞ GÜCÜMÜ ÜNİTESİZ OLARAK ARTTIRMAK İÇİN BİRŞEY VARMI ?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@goldwarriorxx mesajınızın tamamını lütfen büyük harflerle yazmayın.

Andre10

Üye
Arkadaşlar ben oyunda 19.levelim bir sorum var çok savaş yapmadım 3.savaş bölümü küba gibi bir ülke civarında o bölümü full bitirdim ama 4.bölüm açılmadı galiba o bölümde uçaklarla savaşacağız ama bende açılmadı 3.bölümü full bitirdim oysaki nasıl açarım o bölümü

Üst Alt