Van Hohenheim
Üye
birgün o kan tutmasını atlat da izleİşte izleyemiyorum kardeşim kan tutuyor vallasanki orda yapılanları bana yapıyorlarmış gibi oluyor
![]()
![]()

birgün o kan tutmasını atlat da izleİşte izleyemiyorum kardeşim kan tutuyor vallasanki orda yapılanları bana yapıyorlarmış gibi oluyor
![]()
![]()

5 Seriden oluşuyor sen hangilerini izledin ?Dabbe filmi kac seri acaba ben 2 tane izledimde ?
3 seri 1. Dabbe 2. Dabbe bir cin vakası 3. Dabbe cin çarpmasıDabbe filmi kac seri acaba ben 2 tane izledimde ?
yanlışın var 1.Dabbe 2.Dabbe 2 3.Dabbe Bir Cin Vakası 4.El -Cin 5.Dabbe Cin çarpması3 seri 1. Dabbe 2. Dabbe bir cin vakası 3. Dabbe cin çarpması
Cin Carpmasini izledim biride cin vakasi sanirim. Filmin biri Muglanin bir koyunde geciyordu digerinde de bi hizmetci kadin vardi.5 Seriden oluşuyor sen hangilerini izledin ?
5 mi yuh saysana hepsiniel-cin ne alaka şimdi o ayrı bir film hem adında da dabbe kelimesi geçmiyor5 Seriden oluşuyor sen hangilerini izledin ?
Kardeşim El cinde hasan karacadağın eseri hemde dabbe gibi adı dabbe olmayabilir ama türü öyle5 mi yuh saysana hepsiniel-cin ne alaka şimdi o ayrı bir film hem adında da dabbe kelimesi geçmiyor
O zaman semum da aynı şekilKardeşim El cinde hasan karacadağın eseri hemde dabbe gibi adı dabbe olmayabilir ama türü öyle
Neyse Kardeşim senin dediğin gibi olsun konuyu saptırmayalımO zaman semum da aynı şekil

El cin i izledim.ancak o kadar guzel degildi benceKardeşim El cinde hasan karacadağın eseri hemde dabbe gibi adı dabbe olmayabilir ama türü öyle
Bakalım El-Nazar Nasıl olcakCin Carpmasini izledim biride cin vakasi sanirim. Filmin biri Muglanin bir koyunde geciyordu digerinde de bi hizmetci kadin vardi.

Korku filmi derken cinli vs. Film olurda daha iyi olurtestere![]()

Paranormal Activity i o kadar ovuyor millet ancak onuda izledim Dabbe cin carpmasi kadar guzel degildi.Ruhlar Bölgesi dedim takmadınız o da Paranormal Activity tarzında astral seyehatle ilgili falan karmaşık bir şey