link vermek yasak filimin adını yazbende korku seansını yazmaya gelmiştimşunu izle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Bence yasak değil çünkü bu link forum sitesi değil ki reklam olsun veya illegal paylaşım (cr@ck ******) yapan site değil ki yasak olsun veya film indirme veya izleme sitesi değil ki yasak olsunbunu yöneticiler daha iyi bilir @Adminlink vermek yasak filimin adını yaz
Yanlış olduBence yasak değil çünkü bu link forum sitesi değil ki reklam olsun veya illegal paylaşım (cr@ck ser ial) yapan site değil ki yasak olsun veya film indirme veya izleme sitesi değil ki yasak olsunbunu yöneticiler daha iyi bilir @Admin
@EroLKötü Ruhuda izledimbende korku seansını yazmaya gelmiştimşunu izle Kötü ruh
Dabbenin ikisinide izledim kardeşim 2. si daha güzel olmui yalnız bizim Türkleri tebrik ettim iyi iş çıkarmışlarKardeşim Dabbe Cin Çarpması Çok Güzel Bir Film En Son Çıkan Filmi Hasan Karacadağın![]()

o zaman filmlerin tarihine göre izlerim diye bir takıntın yoksa kotu ruhun orjinal filmini izle 1982 olması lazımKötü Ruhuda izledim
Dabbenin ikisinide izledim kardeşim 2. si daha güzel olmui yalnız bizim Türkleri tebrik ettim iyi iş çıkarmışlar![]()

Aynen kardeşim süper bir film olmuş beni ilk izlediğimde baya bi etkilemiştiKötü Ruhuda izledim
Dabbenin ikisinide izledim kardeşim 2. si daha güzel olmui yalnız bizim Türkleri tebrik ettim iyi iş çıkarmışlar![]()

evet bu filmde çok güzel 1972 yapımı ama hala izlenebilir. Müstehcen sahneler var ama olsun"Soldaki Son Ev" filmini öneririm.
ayrıca sindirmek her yiğidin harcı değil 
Kanlı bir filmse izlemeyim kan tutuyor sonraevet bu filmde çok güzel 1972 yapımı ama hala izlenebilir. Müstehcen sahneler var ama olsunayrıca sindirmek her yiğidin harcı değil
![]()
Testere filmini izleyemedim bugüne kadar hiç 
testereyi izlemediysen çok şey kaybetmişsin kardeşimKanlı bir filmse izlemeyim kan tutuyor sonraTestere filmini izleyemedim bugüne kadar hiç
![]()
yanlız sadece "testere" diyorum yani ilk serisini izle diğerlerine gerek yok
hele sonunda ağzın açık kalacak şoka gireceksin
İşte izleyemiyorum kardeşim kan tutuyor vallatestereyi izlemediysen çok şey kaybetmişsin kardeşimyanlız sadece "testere" diyorum yani ilk serisini izle diğerlerine gerek yok
hele sonunda ağzın açık kalacak şoka gireceksin
![]()
sanki orda yapılanları bana yapıyorlarmış gibi oluyor