Korku Filmi Önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Korku Filmi Önerisi?
Arkadaşlar Dabbe - Bir Cin Vakası veya Korku Seansı gibi güzel korku filmi tavsiyesi yazabilir misiniz?

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
pandorum izleyin her saniyesi gerilim olan bi film.

adler03

Üye
Constantine

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Cinli falan bir film olursa daha iyi olur :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bende korku seansını yazmaya gelmiştim :eheşunu izle Kötü ruh

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
link vermek yasak filimin adını yaz
Bence yasak değil çünkü bu link forum sitesi değil ki reklam olsun veya illegal paylaşım (cr@ck ******) yapan site değil ki yasak olsun veya film indirme veya izleme sitesi değil ki yasak olsunbunu yöneticiler daha iyi bilir @Admin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Elm Sokağı Kabusu

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim Dabbe Cin Çarpması Çok Güzel Bir Film En Son Çıkan Filmi Hasan Karacadağın :D

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Bence yasak değil çünkü bu link forum sitesi değil ki reklam olsun veya illegal paylaşım (cr@ck ser ial) yapan site değil ki yasak olsun veya film indirme veya izleme sitesi değil ki yasak olsunbunu yöneticiler daha iyi bilir @Admin
Yanlış oldu :D @EroL

MaxipmaN

Üye
korkunç bir film :islik:p:oley

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Kötü Ruhuda izledim :D
Dabbenin ikisinide izledim kardeşim 2. si daha güzel olmui yalnız bizim Türkleri tebrik ettim iyi iş çıkarmışlar :D
o zaman filmlerin tarihine göre izlerim diye bir takıntın yoksa kotu ruhun orjinal filmini izle 1982 olması lazım :D

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kötü Ruhuda izledim :D
Dabbenin ikisinide izledim kardeşim 2. si daha güzel olmui yalnız bizim Türkleri tebrik ettim iyi iş çıkarmışlar :D
Aynen kardeşim süper bir film olmuş beni ilk izlediğimde baya bi etkilemişti :D

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
"Soldaki Son Ev" filmini öneririm.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Ruhlar Bölgesi 1-2

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
evet bu filmde çok güzel 1972 yapımı ama hala izlenebilir. Müstehcen sahneler var ama olsun :Dayrıca sindirmek her yiğidin harcı değil :D
Kanlı bir filmse izlemeyim kan tutuyor sonra :D Testere filmini izleyemedim bugüne kadar hiç :D

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Kanlı bir filmse izlemeyim kan tutuyor sonra :D Testere filmini izleyemedim bugüne kadar hiç :D
testereyi izlemediysen çok şey kaybetmişsin kardeşim :) yanlız sadece "testere" diyorum yani ilk serisini izle diğerlerine gerek yok :D hele sonunda ağzın açık kalacak şoka gireceksin:D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
testereyi izlemediysen çok şey kaybetmişsin kardeşim :) yanlız sadece "testere" diyorum yani ilk serisini izle diğerlerine gerek yok :D hele sonunda ağzın açık kalacak şoka gireceksin:D
İşte izleyemiyorum kardeşim kan tutuyor valla :D sanki orda yapılanları bana yapıyorlarmış gibi oluyor :D :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt