samsung galaxy s3 Türkiye güncelleme tarihi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 Türkiye güncelleme tarihi yayınlandı
beyler gözünüz aydın galaxy s3 4.3 Türkiye güncellemesi 21 ocakta ülkemizde :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: pusatt

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
aynı kaynakta note 2 için 28 dec yazıyor yani 28 aralıkta gelmesi gerekiyordu ama Türkiye adına güncelleme yok ortada umarım s3 için öyle olmaz :)

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum ya umarım öyle olmaz. :) lakin note 3 çıktı ya o yüzden 2 nin güncellemesini askıya aldılar. dikkat edersen ülkeler güncellemede Alfabetik olarak gidiyor.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Şu anda note 2 güncellemeleri neredeyse bitmiş durumda ama askıya alma söz konusu olduğunu sanmıyorum :) Alfabetik gidiyor ama arada verilmemiş ülkeler de var umarım o tarihten önce gelir :)

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
inşallah gelir. güncellemelerde samsung Türkiye nin bariz politikası var ülkemizde akıllı telefonlarda güncellemeler yenilikler takip ediliyor. size şöyle diyim misal kore ingiltere nin yetkili samsung distributoruyle irtibata geçiyor biz note 3 4.3 güncellemesini verirsek satışlar düşer mi diye ön bilgi alınıyor öyle yayınlanıyor. tamamiyle samsung Türkiye kurbaniyiz biz :)

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
inşallah gelir. güncellemelerde samsung Türkiye nin bariz politikası var ülkemizde akıllı telefonlarda güncellemeler yenilikler takip ediliyor. size şöyle diyim misal kore ingiltere nin yetkili samsung distributoruyle irtibata geçiyor biz note 3 4.3 güncellemesini verirsek satışlar düşer mi diye ön bilgi alınıyor öyle yayınlanıyor. tamamiyle samsung Türkiye kurbaniyiz biz :)
aynen öyle düşünüyorum bende gelen güncelleme daha iyi olsa da beklemeye değmiş olsa ne güzel olur, yoksa önce çıkanlarla yanı sürüm gelecekse bunca zaman bekletmeleri de umursamazlık gibi :)

• Beğen
Tepkiler: apex2121
apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
samsung kendini vazgeçilmez sanıyor :) umarsamazliktan ziyade paragozluluk bu açıkça.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: apex2121
KayraBey

KayraBey

Üye
Birde Lg'yi güncelleme vermeyen firma olarak kötülerler...

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
samsung da hafiften inceden kapitalist bir yoldan gidiyor tabi iphone lider somurmede :) general mobile gibi firmalar dizginler merak etmeyin :)
Birde Lg'yi güncelleme vermeyen firma olarak kötülerler...
lg piyasada yeni yanilmiyorsam lg g2 şuan hangi sürümü kullaniyor?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
samsung da hafiften inceden kapitalist bir yoldan gidiyor tabi iphone lider somurmede :) general mobile gibi firmalar dizginler merak etmeyin :)
lg piyasada yeni yanilmiyorsam lg g2 şuan hangi sürümü kullaniyor?
4.3 kullanıyor galiba :-)

erkane007

Üye
Bugun telefonu wifi bagladimda yeni guncelleme var dedi 4.4.3 400mb ama 2 gun oncr yoktu guncelliyim mi yoksa 21 ocagimi bekliyim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bugun telefonu wifi bagladimda yeni guncelleme var dedi 4.4.3 400mb ama 2 gun oncr yoktu guncelliyim mi yoksa 21 ocagimi bekliyim
Güncelleme gelmişse beklemeye gerek yok zaten gelmiş gözünüz aydın :-)

KD1907

KD1907

Üye
1. si galaxy s3 için 4.3 güncellemesi zaten geldi hatta arkadaşım 1 hafta önce güncellemişti
2. si lg g2 4.3 değil 4.1.2 yi kullanıyor şu an
3. sü 4.4.3 güncellemesinin s3 e gelmesi imkansız daha note 3 e bile gelmedi iyi bak yanlış görmüşsündürHa pardon beyler güncellemeyi geri çekmişler 21 ocakta tekrar dağıtmaya başlıyacaklarmış 1. yi düzeltiyorum :)

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
1. si galaxy s3 için 4.3 güncellemesi zaten geldi hatta arkadaşım 1 hafta önce güncellemişti
3. sü 4.4.3 güncellemesinin s3 e gelmesi imkansız daha note 3 e bile gelmedi iyi bak yanlış görmüşsündürHa pardon beyler güncellemeyi geri çekmişler 21 ocakta tekrar dağıtmaya başlıyacaklarmış 1. yi düzeltiyorum :)
birinciyi duzeltmissin zaten ülkemizde daha yayınlanmamış :)

Üst Alt