aynen öyle düşünüyorum bende gelen güncelleme daha iyi olsa da beklemeye değmiş olsa ne güzel olur, yoksa önce çıkanlarla yanı sürüm gelecekse bunca zaman bekletmeleri de umursamazlık gibiinşallah gelir. güncellemelerde samsung Türkiye nin bariz politikası var ülkemizde akıllı telefonlarda güncellemeler yenilikler takip ediliyor. size şöyle diyim misal kore ingiltere nin yetkili samsung distributoruyle irtibata geçiyor biz note 3 4.3 güncellemesini verirsek satışlar düşer mi diye ön bilgi alınıyor öyle yayınlanıyor. tamamiyle samsung Türkiye kurbaniyiz biz![]()

50 milyondan fazla s3 satmışlar doymadılar bu nasıl bi kapitalistliktirsamsung kendini vazgeçilmez sanıyorumarsamazliktan ziyade paragozluluk bu açıkça.

general mobile gibi firmalar dizginler merak etmeyin
lg piyasada yeni yanilmiyorsam lg g2 şuan hangi sürümü kullaniyor?Birde Lg'yi güncelleme vermeyen firma olarak kötülerler...
4.3 kullanıyor galiba :-)samsung da hafiften inceden kapitalist bir yoldan gidiyor tabi iphone lider somurmedegeneral mobile gibi firmalar dizginler merak etmeyin
lg piyasada yeni yanilmiyorsam lg g2 şuan hangi sürümü kullaniyor?
Ama lg de yeni yeni güzel cihazlar yapmaya başlıyor :-)Birde Lg'yi güncelleme vermeyen firma olarak kötülerler...
Güncelleme gelmişse beklemeye gerek yok zaten gelmiş gözünüz aydın :-)Bugun telefonu wifi bagladimda yeni guncelleme var dedi 4.4.3 400mb ama 2 gun oncr yoktu guncelliyim mi yoksa 21 ocagimi bekliyim
SagolasinGüncelleme gelmişse beklemeye gerek yok zaten gelmiş gözünüz aydın :-)

4.4.3 hangi telefon bu Çin olmasınBugun telefonu wifi bagladimda yeni guncelleme var dedi 4.4.3 400mb ama 2 gun oncr yoktu guncelliyim mi yoksa 21 ocagimi bekliyim

Çok haklisinsamsung kendini vazgeçilmez sanıyorumarsamazliktan ziyade paragozluluk bu açıkça.
1. si galaxy s3 için 4.3 güncellemesi zaten geldi hatta arkadaşım 1 hafta önce güncellemişti
2. si lg g2 4.3 değil 4.1.2 yi kullanıyor şu an
3. sü 4.4.3 güncellemesinin s3 e gelmesi imkansız daha note 3 e bile gelmedi iyi bak yanlış görmüşsündürHa pardon beyler güncellemeyi geri çekmişler 21 ocakta tekrar dağıtmaya başlıyacaklarmış 1. yi düzeltiyorum![]()
1. si galaxy s3 için 4.3 güncellemesi zaten geldi hatta arkadaşım 1 hafta önce güncellemişti
3. sü 4.4.3 güncellemesinin s3 e gelmesi imkansız daha note 3 e bile gelmedi iyi bak yanlış görmüşsündürHa pardon beyler güncellemeyi geri çekmişler 21 ocakta tekrar dağıtmaya başlıyacaklarmış 1. yi düzeltiyorum![]()
birinciyi duzeltmissin zaten ülkemizde daha yayınlanmamış1. si galaxy s3 için 4.3 güncellemesi zaten geldi hatta arkadaşım 1 hafta önce güncellemişti

Ha?birinciyi duzeltmissin zaten ülkemizde daha yayınlanmamış![]()