[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Düzgün bir mesaj uygulaması bulursan söyle benim bulduklarımın hepsi sadece sim1 den gönderiyor
ben tek sim kullanıyorum ama handcent SMS gayet güzel ekran kapalıda olsa bildirim geldiğinde ekranı açıyor bildirimi görebiliyorsun türkçe yamasıda var sen çift hatta dene bakalım sonuç nasıl olacak.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
ben tek sim kullanıyorum ama handcent SMS gayet güzel ekran kapalıda olsa bildirim geldiğinde ekranı açıyor bildirimi görebiliyorsun türkçe yamasıda var sen çift hatta dene bakalım sonuç nasıl olacak.

daha önce denedim çift simde sorun oluyor. Go SMS Pro deniyorum gayet güzel mesaj gelince kişinin resmi ekrana geliyor. Mesaj gelince ekran açılıyor bir çok teması var biraz ram fazla tüketiyor gibi ama bir kasma yapmıyor

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
onu eskiden kullanmistim oda gayet iyi bir apk güzelde olur

Emin5276

Emin5276

Üye
V3 yokmu v3 ? :D

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
:) V3 yok henüz ama gravitybox yeni sürümüyle uygun çalışması için bir yama vericemRom üzerinde isteniğiniz bir özellik var mı ?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
:) V3 yok henüz ama gravitybox yeni sürümüyle uygun çalışması için bir yama vericemRom üzerinde isteniğiniz bir özellik var mı ?

günaydın modlama işi yapabilirsen color os den bazı özellikleri modlayabilirsin. mesela misafir modu güzel. ikincisi hava durumu efektleri ekrana geliyor bunuda modlayabilirsin. iyi çalışmalar

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
guest mod stock romda çalıştıramadım. Bazı uygulamalar var ama tam stabil çalışmıyor. Hava durumu efektleri biraz pil ömrünü azaltıyor.Bir güncelleme yaptım detaylar aşağıdaki linkte... Bilgisayar başına geçince burayada eklicem..

Emin5276

Emin5276

Üye
Kırpısma sorununu cozebildinizmi hocam?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Denemek gerek

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Şuan v2.1 yüklemeeyim upload ettiğim dosyada sorun varmış. Yeniden upload edicem. Nasıl çözücem bilmiyorum kırpışma sorununu bende yapmıyor o yüzden test edemiyorum...Yeniden upload ettim sorunsuz kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Kurulum tamamlandıktan sonra :
-Framaroot uygulamasını çalıştırın. "Install SuperSU" seçeneğini seçin ve alta bulunan "Boramir" butonuna tıklayın ve telefonu yeniden başlatın.
-Açıldıktan sonra Xposed Installer'i açıyoruz.
-Modules'e basıp Gravitybox ve XuiMod'u işaretliyoruz.
-Geri gelip Framework menüsüne giriyoruz ve install diyoruz. İzin ver diyoruz. Telefonu yeniden başlatıyoruz.
-XuiMod isimli programı açıyoruz.
-Animation Mods'a gelip ListView Animation'u "Scale" olarak ayarlıyoruz. Programı kapatıyoruz. (Sonra tercihinize göre değişirsiniz. Şimdi kurcalamayın.)
-Gravitybox isimli programı açıyoruz.
-Durum Çubuğu İyileştirmeleri > Durum Çubuğu Renkleri > Pil rengiyle aynı yap seçeneğini işaretliyoruz.
-Az önce girdiğimiz menüden 1 adım geri geliyoruz. "Sinyal simgelerini otomatik gizle" seçeneğini açıp hepsini işaretliyoruz.
-Viper4Android FX programını açıyoruz. Install Driver sorusuna Yes diyerek With VFP seçeneğini işaretliyoruz. Telefonu yeniden başlatıyoruz.

Multiwindow Kurulumu (ALINTI) :
Xposed yükleyici'den modüller kısmından Xhalofloating'in kutucuğa tik atıyoruz..
Telefonu yeniden başlatıyoruz.
XhaloFloatingWindow'u açıyoruz aşağıdaki ayarlamaları yapıyoruz
[PopupSize]
Portait Width >> %100
Portait Height >> %50
Landscape Width >> %50
Landscape Height >> %100

[Popup Behivaior]
App Pausing >> Kapalı
Keyboard Mode >> Pan Up
Force New Windows in Halo >> seçiyoruz

[Movable & Resizable]
Movable & Resizable >> Açık

Ayarladıktan sonra çıkıyoruz.

Bubble Launcher açıyoruz:
Enable Autostart After Reboot 'un yanına tik koyuyoruz
sonra
Edit Blacklist & Favorites kısmından
sidebardaki gözükmesini istemediğimiz uygulamaların soldaki kutucuğuna tik koyuyoruz.
görünmesini istediklerimizin ise sağ kutucuğuna tik koyuyoruz.
en son olarak.
Swipe-Left-Right-Action = Applist
Swipe-Diagnonal-Up-Action = none
Swipe-Diagnonal-Down-Action= none
yapıp diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.
Kurulum bitti.
Hocam bunlar gereklimi ya çok uğraş gerektiren şeylerde..

smh60

smh60

Üye
Multiwindow gerekli degil istege baglı

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli değil ama kullanmak istersen bu ayarlar ile daha iyi kullanım oluyor. multiwindow dışındaki diğer adımları yaparsanız telefonun farkını hissedeceksiniz.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
multiwindon ney oluyor tam olarak ? çoklupencere ??

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Evet çoklu pencere aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabilirsin. Mesela oyun oynarken oyunu kapatmadan mesajlara girebilirsin gelen mesaja cevap verebilirsin yada facebookla gezerken youtubedan video izleyebilirsin...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
RAMi etkiler mi ?

Emin5276

Emin5276

Üye
Hocam resimdeki yaprakli duvar kagidini rica edebilirmiyim :)

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun... :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt