General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

ölümüne

ölümüne

Üye
Milocker öneririm ama mihome olmadan çalışıyo muydu hatırlamıyorum sparky vardı bir de

attach97

attach97

Üye
Onerin için sağol ancak bildirimler ekranda gorunsun istiyorum

black.37

Üye
ama s3 gibi telefon 5.0 almaz bence

calypso16

calypso16

Üye
Smart cover

n000k

n000k

Üye
Kapak kapaninca ekran karariyor açınca ekran geliyor tavsiye ederim
smart cover berbat. ben kullandim.yanlislikla sensorun önünden ekimi gecirdigimde hemen ekran kapaniyordu.sinir olmustum

calypso16

calypso16

Üye
smart cover berbat. ben kullandim.yanlislikla sensorun önünden ekimi gecirdigimde hemen ekran kapaniyordu.sinir olmustum
Başka hangi program var daha kullanışlı tavsiye edebileceğiniz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
LG Touch Led Notifications kullanın root gerektirir.

NedenLan

Üye
arkadaşlar telefonu nasıl rootlayabilrim bir de önerdiğiniz güzel bir rom var mı

zorrah

Üye
telefonda verileri silince güncellemeler de siliniyor mu

akigoumut

Üye
slmlar.. bende bu telefonu alıcam yakın zamanda 4 gblık modelı mı onerırsınız 16 gb lık mı
ayrıntılı bahsedermisiniz
?

calypso16

calypso16

Üye
Ben ikisinden de aldim fazla bir fark yok,sistem belleği aynı ikiside bir süre sonra doluyor.

Archonn

Archonn

Üye
ya gravity box telefonun şarjını sömürüyor sanki. Ya da bana öyle geliyor.

zorrah

Üye
Peki telefonda ki verileri silince sd karttaki telefona yüklediğim oyunların programların uzantı dosyalarini da siliyor mu

calypso16

calypso16

Üye
Temaları tam olarak nereye atacağız.dahili depolama daki theme'nin içine mi zip'in içine mi sdkartta da var gözüküyor ama bulamıyorum.yoksa sdkartı çıkarıp telefonun sdkart bölümüne mi atılacak

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Temaları tam olarak nereye atacağız.dahili depolama daki theme'nin içine mi zip'in içine mi sdkartta da var gözüküyor ama bulamıyorum.yoksa sdkartı çıkarıp telefonun sdkart bölümüne mi atılacak
Dahili depolama theme içine.

calypso16

calypso16

Üye
Theme-zip'in içine değil yani öyle mi

Üst Alt