Bulduğum gördüğüm yenilikleri elimden geldiğince uyarlamaya çalışıyorum. önerileriniz varsa değerlendirebilirim.Kardesim öncelikle emegıne saglık rom güzel görünüyor deniycem yarın insalllah güncelleme desteginiz saglammı peki.![]()
Devre dışı bırakıncada ses kalitesi düşmekte ?Viper4andorid uygulamasını devre dışı bırakıp denermisin ?
Hocam rom cok guzel gorunuyo indiriyorum. Ancak iki adet sorum var:
-Şu anda lewa os v5 kullaniyorum bu romda bazi cihazlarda olan(benim cihaz da dahil olmak uzere) ekran sapitma sorunu yok. Acaba bu romda olur mu? Olursa bir cozum bulabilir misiniz?
-Onceden kameram calisiyodu. Ancak yanlislikla lewayi sildim ve romu tekrar yuklemek zorunda kaldim. Tekrar yukleyince kameram calismadi galeri durdu hatasi veriyor ve el feneri uygulamasi sapitiyor. Tekrar yukledim duzelmedi. Acaba bunu yukleyince duzelir mi? Duzelmezse bir cozum oneriniz var midir?
İnsallah sorun olmazStock tabanlı olduğu için hiçbir sorun yaşamazsın. Her şey sorunsuz çalışacaktır.
saolunAnladım kardeşim teşekkürler,bu romun güncellemeleri devam edicek mi acaba?Özel bir ayar yapmadım kulak zevkim nasılsa o şekilde kullanıyorum

Buldugum yenilikleri guncelleme olarak vericem android 4.4 uygulamalarina bakiyorum sorun cikarmasa guncelleme olarak vericemAnladım kardeşim teşekkürler,bu romun güncellemeleri devam edicek mi acaba?![]()
mesaj geldiğinde ikonda geldiğine dair simge çıkmıyor herhangi bir ayar yapmadım nedeni ne olabilirBuldugum yenilikleri guncelleme olarak vericem android 4.4 uygulamalarina bakiyorum sorun cikarmasa guncelleme olarak vericem
Beklemedeyiz kardeşimBuldugum yenilikleri guncelleme olarak vericem android 4.4 uygulamalarina bakiyorum sorun cikarmasa guncelleme olarak vericem
mesaj geldiğinde ikonda geldiğine dair simge çıkmıyor herhangi bir ayar yapmadım nedeni ne olabilir