Oyun android multi player oyun?

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
android multi player oyun?
Android telefonlarda bluetooth uzerinden multi oyun oynaniyormu? Ben cok eskiden nokia 6300 kullaniyordum java symbian bile degil ama bluetooth la realfootbal diye bir oyunu bluetoothla arkadaslarla oynuoduk belki gorsellik yoktu ama eglencesi vardi. Simdi telefonda yok yok aama sanirim bluetoothla bir fifa 2014 yada herhangi bir oyun oynanmiyor sanirim . Dogrumudur.?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Android telefonlarda bluetooth uzerinden multi oyun oynaniyormu? Ben cok eskiden nokia 6300 kullaniyordum java symbian bile degil ama bluetooth la realfootbal diye bir oyunu bluetoothla arkadaslarla oynuoduk belki gorsellik yoktu ama eglencesi vardi. Simdi telefonda yok yok aama sanirim bluetoothla bir fifa 2014 yada herhangi bir oyun oynanmiyor sanirim . Dogrumudur.?

Destekleyen tüm oyunlarda multiplayer oyun oynayabilirsiniz.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Destekleyen bir oyun onerebilirmisiniz?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
öneririm de siz begenirmisiniz onu bilemem. benim oynadığım oyunlar şimdiki grafiği yüksek oyunlardan değil. Eskiden atari salonlarında oynadığımız oyunlar.
1. King of Fighters 97
2. samurai shadow 2
3. Soul calibur
4. Double Dragon
multiplayer oyun olarak bunları oynuyorum bu aralar ; iyi bir araştırma ile çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. ....

not: Yanlış hatırlamıyorsam eğer Asphalt 8 oyunuylada bluetooth üzerinden oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 8 bluetooth ıle oynanmıyor ( dıgerlerınede bır bakacam tesekkurler

03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Teşekkürler bilgi için

xx11xx11

xx11xx11

Üye
Asphalt 8 oynaniyor ama ayni wifi den yada bluetooth tam bilmiyorum

SHS

SHS

Üye
Cs portable oyna ama bluetoothla olmaz :)

arkeno

arkeno

Üye
dual'da var
java oyunlarını özlüyorm:blush: