Bitti demi Aynen. Bitiyormuş demek ki :hmm
jackalmami Üye __xXx__' Alıntı: abd kardeşim Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: abd kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
__xXx__' Alıntı: abd kardeşim Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: abd kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
jackalmami Üye Benim ki de bi yeni sayfaya geçiyor bi geri dönüyor. Ne yaptığını kendisi biliyor mu acaba
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Videolari indirmeden izliyecem bi tarayici lütfen Genişletmek için tıkla ... aslında kullandığın cihazın orjinal tarayıcısı izletir
AnıL-D' Alıntı: Videolari indirmeden izliyecem bi tarayici lütfen Genişletmek için tıkla ... aslında kullandığın cihazın orjinal tarayıcısı izletir
jackalmami Üye __xXx__' Alıntı: hoşbulduk asıl sen hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk da çok cansız burası bea. Ben böyle bırakmamistim
__xXx__' Alıntı: hoşbulduk asıl sen hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk da çok cansız burası bea. Ben böyle bırakmamistim
__xXx__ Üye jackalmami' Alıntı: Hoş bulduk da çok cansız burası bea. Ben böyle bırakmamistim Genişletmek için tıkla ... evet abilerimiz kardeşlerimiz pek musait değiller herhalde
jackalmami' Alıntı: Hoş bulduk da çok cansız burası bea. Ben böyle bırakmamistim Genişletmek için tıkla ... evet abilerimiz kardeşlerimiz pek musait değiller herhalde
jackalmami Üye __xXx__' Alıntı: evet abilerimiz kardeşlerimiz pek musait değiller herhalde Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm diyesim geldi
__xXx__' Alıntı: evet abilerimiz kardeşlerimiz pek musait değiller herhalde Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm diyesim geldi
__xXx__ Üye jackalmami' Alıntı: Hayırlısı be gülüm diyesim geldi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hayırlısı be gülüm
jackalmami' Alıntı: Hayırlısı be gülüm diyesim geldi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hayırlısı be gülüm
İhtiyar007 Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kimse kalmadı galiba