Avea hat alıcam bi yardım edin ?

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Avea hat alıcam bi yardım edin ?
Merhaba arkadaşlar. Turkcell kullanıyorum ama çok pahalı. Avea da denemesi bedava kampanyasını gördüm. ilk üç ay bedava sonra ise 1 yıl 10 tl. Fakat aklımda bi kaç soru var.
1- Ben 17 yaşındayım üstüme hat alabilirmiyim ?
2- Bu faturalı hat alırsam eğer bu kampanyadan yararlanırsam 3 ay para ödemicem sonra ise 10 tl ödicem dimi ?
3- Bİde arayıp sorduğumda ilk sizi bir pakete kayıt edicez bi ücret ödiceksiniz dediler telefonda. Ne ücreti ödicem ?
4- Faturalı hat alırken hatta ne kadar para ödicem ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Birincisi ilk önce faturaliya bulaşma gücün olsa türkcell fatura al derdim . Eğer faturali istersen 14 tl aylık 250 dk ve sınırsız net pttcell al
Yada Avea 23 tl her yöne 500 dk 5000 sms ve 2gb Woops üye ol .
Woops yaz 4545 e gönder geç kalmadan hal et bence . Daha ne olsun

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Neden bulaşmıyım orayı biraz açarmısınız ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Neden bulaşmıyım orayı biraz açarmısınız ?
Bencede faturalı alma çalışıp para kazanan biri değilseniz faturalı hat kullanmayın bir yüksek fatura geldiğinde bunalıma giriyorlar. Faturasız tarifelerdeki paketler yeterli gelmiyor mu ?

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Bencede faturalı alma çalışıp para kazanan biri değilseniz faturalı hat kullanmayın bir yüksek fatura geldiğinde bunalıma giriyorlar. Faturasız tarifelerdeki paketler yeterli gelmiyor mu ?
Zaten öğrenciyim.. Şuan turkcelldeyim bildiğiniz sömürülüyoruz. O faturalıdada aylık 10 tl olması ilgimi çekti. Dİğer operatörlerde böyle bi durum yok malesef.

phasan

phasan

Üye
ogrenciysen avea al bulundugun yerde iyi cekiyorsa

phasan

phasan

Üye
ozaman pek sorun olmaz avea