köy tavuğu yumurtacılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Köy tavuğu yumurtacılığı tutarmı?

• Evet tutar

Kullanılan: 7 77.8%
  • Hayır tutmaz

Kullanılan: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
köy tavuğu yumurtacılığı
Arkadaşlar köy tavuğu yumurtacılığına yatırım yapmayı planlıyorum sizce doğru bir yatırımmıdır? Doğal ortamda doğal yollarla yumurta üretimi.

• Beğen
Tepkiler: 53cc

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
yumurtanın şu anki fiyatına bakılırsa harika bir yatırım olur bide üstüne halis köy yumurtası etiketinide koydunmu süper olur. bilmem ki

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve gablocu
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
yumurtanın şu anki fiyatına bakılırsa harika bir yatırım olur bide üstüne halis köy yumurtası etiketinide koydunmu süper olur. bilmem ki
Valla çok sayıda kişiye sordum çok piyasa araştırması yaptım bu iş olmaz diyen kişi sayıdı bir elin parmağı kadar. Ben kendim 2004 den bu yana perakende sektöründe mağaza yöneticiliği yapıyorum. Artık doğal olan şeylere ilgi git gide artıyor. Ürünü bildik bir firmanın üretmiş olması bile artık tercih sebebi olmaktan çıktı. Şimdi artık söz konusu olan tek şey doğal olması. Yaklaşık olarak 12 dönümlük bir araziye 1000 adet tavukla başlayacağım. Tavuklara yem çok çok az verilecek bütün ihtiyacını araziden kendisi karşılayacak yani herşey doğal dolayısıyla yumurtasıda doğal olacak. siz hangişehirdesiniz bilmiyorum ben antalyadayım bazı yerlerde köy yumurtası 1 tl. gerisini siz hesap edin

The SLayeR

The SLayeR

Üye
organik ürün = para

• Beğen
Tepkiler: gablocu
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
organik ürün = para
organik ürün yazamıyorum ama üstüne onu yazmak içinde iyi para istiyorlar. Organik ürün sertifikası almak lazım oda çok para. Ama dediğin gibi ürün organik.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet evet türkiyenin genelinde zamlandı yumurta özellikle bu sene. yemi kendiniz üretseniz çok büyük bir avantaj olur çünkü bu sene yem fiyatları yüksek olur kanımca yağmur memlekete yağmadı bile adanada çiftçiler ekinlerini gübrelediler ama veklakin yağmur doğru dürüst yağmadı bilmiyorum yem intiyacınızı nerden karşılayacaksınız

• Beğen
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
evet evet türkiyenin genelinde zamlandı yumurta özellikle bu sene. yemi kendiniz üretseniz çok büyük bir avantaj olur çünkü bu sene yem fiyatları yüksek olur kanımca yağmur memlekete yağmadı bile adanada çiftçiler ekinlerini gübrelediler ama veklakin yağmur doğru dürüst yağmadı bilmiyorum yem intiyacınızı nerden karşılayacaksınız
Yemi çok az vereceğim çoğunluğunu kendi temin edecek tavuklar, çünkü çevireceğim arazinin içinde zeytin ağaçları falan var dağlık bir yer. Ordan kendisi börtü böcek ot vs ne bulursa yiyecek. Dediğiniz gibi yemi ekmek için arazi var ona para vermem kendim ekerim. Bu ay yada şubat ayında bu girişime tam olarak başlamış olurum. Şuan alt yapıyı hazırlama aşamasındayım.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
organik ürün yazamıyorum ama üstüne onu yazmak içinde iyi para istiyorlar. Organik ürün sertifikası almak lazım oda çok para. Ama dediğin gibi ürün organik.

evet herseyden pay almayı sevyolar ama yazsan o yazıyı bide olan talebi düşün

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hayırlısı olsun. ne diyeyim. kazancınız karlı olur İnşallah

• Beğen
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
evet herseyden pay almayı sevyolar ama yazsan o yazıyı bide olan talebi düşün
O sertifikayı veren kişiyi buldum konuştum kardeş, ama inan bin dereden su getirmeni istiyorlar ben altından zor kalkarım hatta kalkamam. Tavukların barınağı olan kümes dahi organik ağaçtan olacak diyor adam. Kümesi yaparken çivi kullanamazsın diyo, tavuklara sadece organik yem verebilirsin diyo, sayıyorda sayıyor. Kümes modeli bizim istediğimiz gibi olacak biz sana projeyi çizecek adam buluruz diyo. En son birisine sertifika vermişler sadece kümes proje çizme işi 17 bin TL tutmuş.
hayırlısı olsun. ne diyeyim. kazancınız karlı olur İnşallah
eyvalla kardeşim sağolasın. Eğer Allah izin verirde yapmış olursam Numune gönderirim sanada

The SLayeR

The SLayeR

Üye
O sertifikayı veren kişiyi buldum konuştum kardeş, ama inan bin dereden su getirmeni istiyorlar ben altından zor kalkarım hatta kalkamam. Tavukların barınağı olan kümes dahi organik ağaçtan olacak diyor adam. Kümesi yaparken çivi kullanamazsın diyo, tavuklara sadece organik yem verebilirsin diyo, sayıyorda sayıyor. Kümes modeli bizim istediğimiz gibi olacak biz sana projeyi çizecek adam buluruz diyo. En son birisine sertifika vermişler sadece kümes proje çizme işi 17 bin TL tutmuş.
eyvalla kardeşim sağolasın. Eğer Allah izin verirde yapmış olursam Numune gönderirim sanada

vala sen malımı güzel pazarlarım dyosan yazıyı bosver ozmn

gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
vala sen malımı güzel pazarlarım dyosan yazıyı bosver ozmn
Yazı işini boşverdim zaten. Tek derdim şuan için il dışına nasıl gönderebilirim. Kargo ile gidermi gitmezmi nasıl olur.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yazı işini boşverdim zaten. Tek derdim şuan için il dışına nasıl gönderebilirim. Kargo ile gidermi gitmezmi nasıl olur.

aslında senn yapmam gerekn aklındaki olan bi ilden iyi biryle anlasacaksın ihracını yapacagın kşiylede gdip bi tasımaclık frmasıyla anlaşman böle işleriini dha yürütrsün ki avntajlı olur

gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
aslında senn yapmam gerekn aklındaki olan bi ilden iyi biryle anlasacaksın ihracını yapacagın kşiylede gdip bi tasımaclık frmasıyla anlaşman böle işleriini dha yürütrsün ki avntajlı olur
ama benim niyetim sosyal medya üzerindeki çevremi kullanarak araya aracı koymadan direk kişinin kendi eline iletmek böylelikle hem nakit dönüşü hemen olacak hemde tüketici birazdaha ucuza alacak arada karcı olmadan

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bak bu dgru güzel düşünmüşsün vala o zmn daha vasflı kişilere güvenerek rahtlıkla yaparsın sosyal medya ile

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Yumurtanın yanında tavuk satımı ve Sehire uzak dusmese Cifliğin yanına kahvaltı yeride açılırsa tutabilir :hmmm

• Beğen
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
bak bu dgru güzel düşünmüşsün vala o zmn daha vasflı kişilere güvenerek rahtlıkla yaparsın sosyal medya ile
Eşimin arkadaşlarını görüyorum kadınlar deli gibi birbirlerinden birşeyler alıp satıyorlar. O ona patik örüyor satıyor öteki ona toka örüyor. İşte bütün mesele sevkiyat. Birçok kargo taşımıyor yumurta olduğunu bilgidiği zaman ama onunda bir yolunu bulacağım elbet. Bütün mesele inanmak.
Yumurtanın yanında tavuk satımı ve Sehire uzak dusmese Cifliğin yanına kahvaltı yeride açılırsa tutabilir :hmmm
o zaten aklımda hocam. arazi köyde köyünde içinden yani çiftliği kuracağım yerin hemen 150 mt önünden konyaya yol geçiyor yeni yapılıyor yani aklımdaki o yol üzerine kahvaltı salonu (melemen salonu) yapmak geçiyor. Eğer Allahın izniyle bir olursa çok şahane olacak.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Yumurtadan kesileni sen kesersin:D

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Eşimin arkadaşlarını görüyorum kadınlar deli gibi birbirlerinden birşeyler alıp satıyorlar. O ona patik örüyor satıyor öteki ona toka örüyor. İşte bütün mesele sevkiyat. Birçok kargo taşımıyor yumurta olduğunu bilgidiği zaman ama onunda bir yolunu bulacağım elbet. Bütün mesele inanmak.

aynen vala sermayem olsa babamla grerim ticarete hele şu uni bitsinde benm bu sene btyor bende tcarete atılcagım tavsyem ticaretten vazgecme ilerde işini büyütrsün emin ol ama bak ben dıs ticaret okuyorum en önemli konu pazarlama stratejisi bunu nasıl yapacagını iyi düşün ki sonra kara kara düşünme

• Beğen
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
aynen vala sermayem olsa babamla grerim ticarete hele şu uni bitsinde benm bu sene btyor bende tcarete atılcagım tavsyem ticaretten vazgecme ilerde işini büyütrsün emin ol ama bak ben dıs ticaret okuyorum en önemli konu pazarlama stratejisi bunu nasıl yapacagını iyi düşün ki sonra kara kara düşünme
bildiklerini benimle paylaşırsan sevinirim. Pazarlama konusunda iyi olduğumu düşünürüm ama mutlaka kitaplardanda öğrenmem gereken şeyler vardır. Nelere dikkat etmem gerektiği konusunda bildiklerini paylaşırsan memnun olurum

Üst Alt