ismail
Üye
sende film bak abiUyuyamadım be İsmail.!!!.
bende alışkanlık oldu 5i görüyorum hep 
sende film bak abiUyuyamadım be İsmail.!!!.
bende alışkanlık oldu 5i görüyorum hep 
sen niye uyumuyon laBen de uyuyamadım![]()

Ben namazdan sonra uyurum geneldesen niye uyumuyon la![]()

namaz kılman ne güzel ama geç yatman kötü dicemde 2. öğretim demiştin sanırım o durumdada 5te yatmak makulBen namazdan sonra uyurum genelde![]()

10 da uyanıp uyuyamıyorum o yüzden uyku düzenim yamuldu diye bağırıyorumnamaz kılman ne güzel ama geç yatman kötü dicemde 2. öğretim demiştin sanırım o durumdada 5te yatmak makul![]()
Ama şimdi çıkıyorum çünkü başım ağrıyo hadi görüşürüz
Madem uyumadın sen de kıl namazını 
görüşürüz kardeşim hadi Allah'a emanet ol kandilinde mübarek olsun10 da uyanıp uyuyamıyorum o yüzden uyku düzenim yamuldu diye bağırıyorumAma şimdi çıkıyorum çünkü başım ağrıyo hadi görüşürüz
Madem uyumadın sen de kıl namazını
![]()

Unuttum ya ben onugörüşürüz kardeşim hadi Allah'a emanet ol kandilinde mübarek olsun![]()
Senin de mubarek olsun. Hadi Allah'a emanet.aleykumselam abi hoşgeldinselamun aleyküm uşaklar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız
seninde kandilin mübarek olsun nasılsın
nerde abiYazıyor ya

iyi diyelim iyi olsun ismail nasıl gidiyo hangi filmi izlicen bu gecealeykumselam abi hoşgeldinseninde kandilin mübarek olsun nasılsın
nerde abi![]()
film yok bu gece abi yaklaşık 4 saat yürüdüm her an kopabilirimiyi diyelim iyi olsun ismail nasıl gidiyo hangi filmi izlicen bu gece
o yazıyo heralde de önceki sistemde sağ alttaa saaat akıyoduSizlerin de kandili mübarek olsun müslümanlar.
Mesajların altında yazıyo ya la

hoşgeldin mertSizlerin de kandili mübarek olsun müslümanlar.
Mesajların altında yazıyo ya la
geç kop amafilm yok bu gece abi yaklaşık 4 saat yürüdüm her an kopabilirim
o yazıyo heralde de önceki sistemde sağ alttaa saaat akıyodu![]()

aleykümselam kardeşimselamun aleyküm uşaklar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız
geçe kalmicak gibi tek göz açık tek göz kapalı yazıyorumgeç kop ama![]()