Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

prokain42

Üye
Bir yerlerde eksiklik vardır, rompatcher ın yamaları aktif olmaya bilir aktif olduğundan emin ol.
Rompatcher da yama da eksik olabilir, üst mesajda link verdim onu indir ve mesajda ki yazdıklarımı uygula.
rompatch de open4 ve install adında 2 şey var ikisi de aktif belirtildiği gibi.. ve s60v3 deki zip dosyasını da c sys bin klasörüne attım.. işin ilginç tarafı nokianın kendi sözlüğüne türkçe dili indirdim yüklerken süresi geçmiş sertifika hatası aldım..

soruvar

Üye
telefon nokia 500 belle refresh olurmu birde ovi suiteden geri orjinal döndürebilirmiyim ? X-plore nereden bulucan nasıl yapıcam

Son düzenleme:
Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatch de open4 ve install adında 2 şey var ikisi de aktif belirtildiği gibi.. ve s60v3 deki zip dosyasını da c sys bin klasörüne attım.. işin ilginç tarafı nokianın kendi sözlüğüne türkçe dili indirdim yüklerken süresi geçmiş sertifika hatası aldım..
sen üst mesajımda söylediklerimi yaptın mı?

s^3ler v3 ler gibi değil, rompatcher a bir yama daha atman lazım...
telefon nokia 500 belle refresh olurmu birde ovi suiteden geri orjinal döndürebilirmiyim ? X-plore nereden bulucan nasıl yapıcam
evet olur... Geri orjinal haline döndürmek için bilgileri yedekleyip *#7370# ile soft format atman yeterli...

x-plore u burdan indir..
x-plore 1.60 (signed) 3 sn bekleme süresi yok

hemofili33

Üye
Nokia 500 kusursuz çalışıyor. Eline emeğine sağlık

soruvar

Üye
sen üst mesajımda söylediklerimi yaptın mı?

s^3ler v3 ler gibi değil, rompatcher a bir yama daha atman lazım...
evet olur... Geri orjinal haline döndürmek için bilgileri yedekleyip *#7370# ile soft format atman yeterli...

x-plore u burdan indir..
x-plore 1.60 (signed) 3 sn bekleme süresi yok
ben indirdim yaptım herşeyi olmadı bi tek x-plore den dosyayı çıkartamadım olmuyor x-plore türkçe değil yapamadım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben indirdim yaptım herşeyi olmadı bi tek x-plore den dosyayı çıkartamadım olmuyor x-plore türkçe değil yapamadım
x-plore u türkçe yapmak için x-plore u çalıştır, sırayla menu> tools > configuration açılan sayfada aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki oka dil türkçe olana kadar dokun..

sata3

sata3

Üye
C503 v23 oldu :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

CrazyTeen98

Üye
Kardeşim Teşekkür Ederim Ama Bende RomPather dahili bileşen bir cfw yüklediğimden o yüzden ben burdaki Rompatcher e yükleyemiyorum. Elimdeki RomPatcherden yapmam lazım. Ordaki yamaları bana atabilirmisin burdan...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeşim Teşekkür Ederim Ama Bende RomPather dahili bileşen bir cfw yüklediğimden o yüzden ben burdaki Rompatcher e yükleyemiyorum. Elimdeki RomPatcherden yapmam lazım. Ordaki yamaları bana atabilirmisin burdan...

zip dosyasını indir, yamalar içindeki patches klasöründe..

• Beğen
Tepkiler: CrazyTeen98

CrazyTeen98

Üye
Teşekkür Ederim Dostum Çok Sağoll :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

CrazyTeen98

Üye
Ya Kardeşim Ben Bunları Attım Ama Open4All'e basınca kırmızı x oluyo açılmıyo galiba cfw den ne yapabiliriz...

• Beğen
Tepkiler: mısto61
sata3

sata3

Üye
Install Server:
Open 4 All: Patches Klasörüne At.
Ya Kardeşim Ben Bunları Attım Ama Open4All'e basınca kırmızı x oluyo açılmıyo galiba cfw den ne yapabiliriz...
Zaten Cfw Yükleyince Telefon Hackleniyor.

CrazyTeen98

Üye
Ya işte Facebook.jad yüklerken sertifika hatası veiryor hep diğerleirndede verir heralde olmamış bu cfw de :( :( :(

CrazyTeen98

Üye
evt c5 03

Emrgncy

Emrgncy

Üye
cfw den kaynaklanıyordur ama işin enteresan tarafı sertifika hatasını sis uzantılı uygulamaları yüklerken verir, jad da niye hata vermiş anlamadım :hmmm

Üst Alt