yaren_dede
Üye
yüklü uygulamalara baktın mı nofication diye uygulama gözüküyor mu ?
Dostum sis editor ile parcalayip versene manuel yukleme yapsin
yüklü uygulamalara baktın mı nofication diye uygulama gözüküyor mu ?
umarım dediğinden olur ve yaparsa tabiDostum sis editor ile parcalayip versene manuel yukleme yapsin

umarım dediğinden olur ve yaparsa tabi![]()
yapma ya bi ara sis editör vardı ama şimdi yok acaba sis editör link i varmı ?Kendinde yapabilirsin sis editor yada siscontent ile sis dosyasini parcala ve icinden cikan klasorleri xplore ile c ana dizine birak.
Yapamazsan isa yardimci olur![]()
yapma ya bi ara sis editör vardı ama şimdi yok acaba sis editör link i varmı ?
çıkar çakar tabi dur bi dakkaGogile yazsan cikmazmi![]()
kanki bu sadece sis editörle parçalnmyo bide Zxhtan da indirmek gerek şimdi 
zipten çıkan klasörleri c ana dizine at ve restart yap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunda gerekmiyor dostumTheme klasorunu silmek gerekiyormuydu bro

bunda gerekmiyor dostum![]()

olmuyorsa zorlamasın benceManuel yapiyor ya ondan sordum neyse olmazsa bide silip dener![]()

SisEditor v2.02(1) S60v3v5 S^3 Anna Belle Unsigned Türkçe metyuuyapma ya bi ara sis editör vardı ama şimdi yok acaba sis editör link i varmı ?

zipten çıkan klasörleri c ana dizine at ve restart yap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Manuel yapiyor ya ondan sordum neyse olmazsa bide silip dener![]()
tamam arkadaşlar oldu tskrmi sunrm sizlere
isa tskler kardeşim 
bi ön izleme ekler misin kardeşimtamam arkadaşlar oldu tskrmi sunrm sizlereisa tskler kardeşim
![]()

kardeşim bi ön izleme eklerdim ama telle format attım çünkü tlf hep kasık kalıyordu tlf açtığım da sadece ev ekranı vardı . Anlamadm mod kaynaklanan bi şey bilmiyorum artıkbi ön izleme ekler misin kardeşim![]()

kardeşim bi ön izleme eklerdim ama telle format attım çünkü tlf hep kasık kalıyordu tlf açtığım da sadece ev ekranı vardı . Anlamadm mod kaynaklanan bi şey bilmiyorum artık![]()
tamam kardeşim![]()
öyle yapmayı düşündum ama ama tlfda hiç bi şey işlev görmüyordu sade ev ekranı vardı mecburen format attımWidgetle alakalidir ev ekranlarini sifirliyor formata gerek yoktu.
Yeniden ekranlari duzenlesen yeterliydi