tamam hemen bakıyorum

çevirdim ama benim telefonda sim kart olmadığından gelen giden arama olmadığında ayarlara bakamadım

bazı yerler kalmış galiba, yarın bakarım artık

signed yokmu bu uygulamada
nokia ya mail atmak lazım signed için
kardeşim öncelikle eline sağlık ama şu ekteki Small_multi.rar içinde yerleşik bilesni yüklerken güncelleme hatası veriyo

Kardeşim şu ektekidostum başlığa fp2 diye de eklersen çok güzel olurçünkü bizzat denedim ve ev ekranları da silinmiyor
teşekkürler dostum
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonun da yükleme yaparken ne gibi hata alıyorsun yerleşik bileşen hatası mı veriyor yoksa güncelleme hatası mı eğer güncelleme hatası ise daha önce bildirimler widgeti yüklemiş olabilir sin yüklü uygulamalar dan kontrol etbunu da bi deneKardeşim şu ekteki
Small_multi.rar içinde yerleşik bilesni
yüklerken güncelleme hatası veriyo nden acaba
yok linkteki de denedim gene güncelleme hatası veriyo . Galiba telden kaynaklanan bi şey gene tskler kardeşim .telefonun da yükleme yaparken ne gibi hata alıyorsun yerleşik bileşen hatası mı veriyor yoksa güncelleme hatası mı eğer güncelleme hatası ise daha önce bildirimler widgeti yüklemiş olabilir sin yüklü uygulamalar dan kontrol etbunu da bi dene
https://www.maxicep.com/forum/attachments/bildirimler-multi-t-252-rk-231-e-metyuu-sis.162418/
yüklü uygulamalara baktın mı nofication diye uygulama gözüküyor mu ?yok linkteki de denedim gene güncelleme hatası veriyo . Galiba telden kaynaklanan bi şey gene tskler kardeşim .
evet baktim ve gene baktim malesef yok dostumyüklü uygulamalara baktın mı nofication diye uygulama gözüküyor mu ?