Lg g2 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Benim telde ufacik bi citirdama yok

KacakMazot

KacakMazot

Üye
acikcasi benim korkumda o alistim jailbreakli iphone kullanmaya :D ama yenilik sart iyice baydi iphone zaten jailbreak olmasa 1 saniye bile dusunmem :Dacikcasi benim korkumda o alistim jailbreakli iphone kullanmaya :D ama yenilik sart iyice baydi iphone zaten jailbreak olmasa 1 saniye bile dusunmem :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Android super pisman olmazsin

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Iphone fanlarinin uydurmasi android pismanliktir. Hepsi yalan ezber iftira inan bu yuzden korkarak aldim iyiki almisim

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Tesekkur ederim bilgi icin ama once iphone satmam lazim :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Iphone kac ve kaca satcan

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Iphone 5 ama pass kaydi yok. Takasa koymayi dusunuyorum. Takas edicem ustune 200 isticem. Olursa olur olmazsa kullanmaya devam.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Güncelleme şimdi bana da geldi ...
Yüklüyor şu an da .:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyileştirme : Uygulamalar
Değişiklik görsel açıdan hiç yok . Ufak bir iyileştirme programı çok fazla bir şey beklenmemeli zaten .:)

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bu kadar diyosun

anilari35

anilari35

Üye
G2 kullaniyorsunuz diye ovup duruyorsunuzda nexus5 varken hic g2 alinirmi allah askina yapmayin ya hardware olsun fiyati oldun guncelleme konusu olsun vs. Nexus5 ustun birakin g2 yi

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Abicim nexus 5 diyorsunda kullandın mı kullanmadiysan telefonları kötüleme ikiside lg yapımı telefonlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
G2 kullaniyorsunuz diye ovup duruyorsunuzda nexus5 varken hic g2 alinirmi allah askina yapmayin ya hardware olsun fiyati oldun guncelleme konusu olsun vs. Nexus5 ustun birakin g2 yi

Nexus 5 mi , G2 den iyi ? :ehe

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 mi ehe ehe ehe

tapatalk

tapatalk

Üye
nexus 5 ve lg:bleh::bleh:. bi daha ki nexusa kadar androidin babası nexus 5 yoksa note3 tartışmam bile

anilari35

anilari35

Üye
Diablos butun konulardaki yorumlara baktım g2 konularına hepsınde egoist şekilde telefonu sadece övmüşsün dünyanın en iyi telefonu durumuna getirmişsin hani telefonu bıraksan sanki nükller saldırı yapacak öyle anlatıyorsun :) burda amaç insanlara yardımcı olmak değilmi ? forumya burası o zmaan bende discovery kullanıyorum başlayım en iyi discovery başka telefon almayın vs. gibi laflara yapmayın arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım bırakalım artık egoistligin lüzumu yok arkadaşa g2 aldırıpda pişman bırakmaya gerek yok(Nexus 5 varken) belki bunlar zoruna gidebilir ban atabilrsin ama gerçekler bunlar yani
Diablos butun konulardaki yorumlara baktım g2 konularına hepsınde egoist şekilde telefonu sadece övmüşsün dünyanın en iyi telefonu durumuna getirmişsin hani telefonu bıraksan sanki nükller saldırı yapacak öyle anlatıyorsun :) burda amaç insanlara yardımcı olmak değilmi ? forumya burası o zmaan bende discovery kullanıyorum başlayım en iyi discovery başka telefon almayın vs. gibi laflara yapmayın arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım bırakalım artık egoistligin lüzumu yok arkadaşa g2 aldırıpda pişman bırakmaya gerek yok(Nexus 5 varken) belki bunlar zoruna gidebilir ban atabilrsin ama gerçekler bunlar yani
sende biliyorsun bal gibi nexus 5 in g2 den daha iyi oldugunu:coold:
Abicim nexus 5 diyorsunda kullandın mı kullanmadiysan telefonları kötüleme ikiside lg yapımı telefonlar
bak ben telefonu kötülemiyorum yalnış anlamayın fakat 1300 tl ye nexus 5 almak varken niye gidip 1600 e g2 alayımki ? haksızmıyım ? şimdi sen söyle nexusun hardware daha iyi deilmi güncelleme konusunda dünyadaki en iyi cihaz deilmi vs. vs. ?

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Guncellemeyle kafayi yemissin haci git iphone al 2 gune bi guncelleme yayinlaniyo

Türe

Türe

Üye
G2 medya , kamera birkaç yönden Nexus 5'ten daha iyi. Nexus 5 ise hız ve güncelleme olarak iyi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt