Beyler cihaz nasil. Bende iphone 5 satip 32 gb modelini almayi dusunuyorum![]()
Neler degisti guncellemeyleGüncelleme şimdi bana da geldi ...
Yüklüyor şu an da .![]()
G2 kullaniyorsunuz diye ovup duruyorsunuzda nexus5 varken hic g2 alinirmi allah askina yapmayin ya hardware olsun fiyati oldun guncelleme konusu olsun vs. Nexus5 ustun birakin g2 yi

burda amaç insanlara yardımcı olmak değilmi ? forumya burası o zmaan bende discovery kullanıyorum başlayım en iyi discovery başka telefon almayın vs. gibi laflara yapmayın arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım bırakalım artık egoistligin lüzumu yok arkadaşa g2 aldırıpda pişman bırakmaya gerek yok(Nexus 5 varken) belki bunlar zoruna gidebilir ban atabilrsin ama gerçekler bunlar yani
sende biliyorsun bal gibi nexus 5 in g2 den daha iyi oldugunuDiablos butun konulardaki yorumlara baktım g2 konularına hepsınde egoist şekilde telefonu sadece övmüşsün dünyanın en iyi telefonu durumuna getirmişsin hani telefonu bıraksan sanki nükller saldırı yapacak öyle anlatıyorsunburda amaç insanlara yardımcı olmak değilmi ? forumya burası o zmaan bende discovery kullanıyorum başlayım en iyi discovery başka telefon almayın vs. gibi laflara yapmayın arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım bırakalım artık egoistligin lüzumu yok arkadaşa g2 aldırıpda pişman bırakmaya gerek yok(Nexus 5 varken) belki bunlar zoruna gidebilir ban atabilrsin ama gerçekler bunlar yani
bak ben telefonu kötülemiyorum yalnış anlamayın fakat 1300 tl ye nexus 5 almak varken niye gidip 1600 e g2 alayımki ? haksızmıyım ? şimdi sen söyle nexusun hardware daha iyi deilmi güncelleme konusunda dünyadaki en iyi cihaz deilmi vs. vs. ?Abicim nexus 5 diyorsunda kullandın mı kullanmadiysan telefonları kötüleme ikiside lg yapımı telefonlar