Invoke
Üye
ben gecelerin adamıyım abi daha film izlicem![]()
Sakın ders çalışma İsmail, aferin. =P
ben gecelerin adamıyım abi daha film izlicem![]()
senin profilindeyken şikayet edemiyomDeğişik benim profile de yazdı la![]()
herşeyin zamanı varSakın ders çalışma İsmail, aferin. =P

bu gece ne izlicenben gecelerin adamıyım abi daha film izlicem![]()
adam dersi derste öğreniyor aynı ben ders calismaya gerek neSakın ders çalışma İsmail, aferin. =P
senin fiziği şimdi hatırladım abi 90larda boy vardı dimi sendesen uslu çocuk ol aferin kemiklerini etinden ayiririm ben senin için

bu gece ne izlicen
adam dersi derste öğreniyor aynı ben ders calismaya gerek ne

aynen dersler yeterlibu gece ne izlicen
adam dersi derste öğreniyor aynı ben ders calismaya gerek ne

aynen dersler yeterli
bu aralar dramalara taktım abi bide Fransız tautou adlı bayanın filmlerine bugün gene o bayanın filminni izlicem therese desqueyroux orjinal adı filmin![]()

boy 90 doğru hatırladınsenin fiziği şimdi hatırladım abi 90larda boy vardı dimi sende![]()
yok la çoğu sahnede gülüyorumHadi ben gittim artık.
Vaay entel takılıyoruz.![]()
garip oluyo fransızların filmleri
evet taaa geçen sene bahar-yaz gibi konuştuk bunları sanırım zaman akıp gidiyoboy 90 doğru hatırladın

fransız ve alman filmlerini her zaman dandik bulmusumdur ismail drama konusunda japon öneririm onlar daha dandik oluyoraynen dersler yeterli
bu aralar dramalara taktım abi bide Fransız tautou adlı bayanın filmlerine bugün gene o bayanın filminni izlicem therese desqueyroux orjinal adı filmin![]()
izledim bi iki tane orjinal dilde izledim gül gül koptumfransız ve alman filmlerini her zaman dandik bulmusumdur ismail drama konusunda japon öneririm onlar daha dandik oluyor

çalış çalış bölümünüz zor ama mezunu olarak şunu soylim ne işe yaradığını hala çözebilmis değilimÖyle dediğime bakarak beni çalışıyor sanma
ama çalışmak gerekiyor. =P
yaa ama o zamanlara gore bayagi kilo aldim biraz yağ var ama kasa çevirmeye çalışıyorumyok la çoğu sahnede gülüyorumgarip oluyo fransızların filmleri
evet taaa geçen sene bahar-yaz gibi konuştuk bunları sanırım zaman akıp gidiyo![]()
Öyle bi işkenceye nasıl katlandı paşaizledim bi iki tane orjinal dilde izledim gül gül koptum![]()

İstedikten sonra yapılır abi ya istemek önemliçalış çalış bölümünüz zor ama mezunu olarak şunu soylim ne işe yaradığını hala çözebilmis değilim
yaa ama o zamanlara gore bayagi kilo aldim biraz yağ var ama kasa çevirmeye çalışıyorum
Öyle bi işkenceye nasıl katlandı paşa![]()
ben de zayıflamaya karar verdim abi
eve gider gitmez başlıyorum
annem engel olur bana bozmak istersem 
zaten tamamını izlemedim filmlerin yarı kısımlarına kadar
torrent kullanmak zorunda kalıyorum ama bu filmleri indirmek için nette orjinal dilde yok 
yurtta mı kalıyodun sen bi de özel mi kyj mıİstedikten sonra yapılır abi ya istemek önemliben de zayıflamaya karar verdim abi
eve gider gitmez başlıyorum
annem engel olur bana bozmak istersem
komikti ama abizaten tamamını izlemedim filmlerin yarı kısımlarına kadar
torrent kullanmak zorunda kalıyorum ama bu filmleri indirmek için nette orjinal dilde yok
![]()
yurtta kalıyorummyurtta mı kalıyodun sen bi de özel mi kyj mı
kyk neti gelmeden önce burdaki internet kafeden alıyodu herkes neti o yüzden idm bile yasaktı
kyk gelince alan sayısı çok az olduğundan adam herşeyi açtı torrent dahil. 1 bina yaklaşık 600 kişi burda 4 bina var toplam adam 200 kişi yok diyo toplamda
o yüzden gece 10:30-12:30 arası biraz yavaş ama diğer tüm vakitler hızlı
aylıkta 18-24 lira bişi para veriyorum 
2014 te devlet yurtlarına beleş internet gelecekti ne oldu oyurtta kalıyorummkyk neti gelmeden önce burdaki internet kafeden alıyodu herkes neti o yüzden idm bile yasaktı
kyk gelince alan sayısı çok az olduğundan adam herşeyi açtı torrent dahil. 1 bina yaklaşık 600 kişi burda 4 bina var toplam adam 200 kişi yok diyo toplamda
o yüzden gece 10:30-12:30 arası biraz yavaş ama diğer tüm vakitler hızlı
aylıkta 18-24 lira bişi para veriyorum
![]()
geçen sene ocakta geldi işte o geldiği için o netcafeden alan olmuyo2014 te devlet yurtlarına beleş internet gelecekti ne oldu o
o kyknın ücretsiz netinde steam torrent kapalı
ve gece 9 1 arası nete girmek çok zor 
hmmm anladım ulan millet abd de 150 mbit kullanıyor bizde hala internete girmeye çalışıyozgeçen sene ocakta geldi işte o geldiği için o netcafeden alan olmuyoo kyknın ücretsiz netinde steam torrent kapalı
ve gece 9 1 arası nete girmek çok zor
![]()
150 mbbit mi tam verimde 18.75 mb/sn hız ederhmmm anladım ulan millet abd de 150 mbit kullanıyor bizde hala internete girmeye çalışıyoz

ve bu ortalaması yani adam başına düşen miktar150 mbbit mi tam verimde 18.75 mb/sn hız eder![]()