S3 için kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
S3 için kulaklık
İyi akşamlar arkadaşlar, S3 için çok iyi bir kulaklık istiyorum. İstediğim tek şey dışarıya ses gitmesin. Fiyat aralığım 0-200 TL arası

mcnpl4

mcnpl4

Üye
creative ep-630 var bende ses yalitimi iyi. 40-50tl gibi bi fiyattan almistin. 630i modelini alabilirsin bence. baslari baya iyi tek kotu yani kulakici olmasi. kulakici normale gore sesi biraz bogun veriyo bence

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
creative ep-630 var bende ses yalitimi iyi. 40-50tl gibi bi fiyattan almistin. 630i modelini alabilirsin bence. baslari baya iyi tek kotu yani kulakici olmasi. kulakici normale gore sesi biraz bogun veriyo bence
EP-630 var sesi çooook dışarıya veriyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sasirdim ben dikkat etmistim disari pek ses vermiyodu. muzik dinlerken iceriye de almiyor dis sesleri

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
0-200tl yazmışsın yanışlıkla sennheiser mx170 ipodda deli bişeydi bu markayı tavsiye ederim

PriZm

PriZm

Üye
Suan denedim ses disariya cok geliyor :(
orta olanı dene. :D

bende küçük olan kulağıma tam oturduğu için sesi hiç sızdırmıyor.Sende hangisi en iyi kulağında duruyorsa ses yalıtımı olarakta rahatlık olarakta en uygunu o bence.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
theeternal

theeternal

Üye
bende bu var güzel gibi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
orta olanı dene. :D

bende küçük olan kulağıma tam oturduğu için sesi hiç sızdırmıyor.Sende hangisi en iyi kulağında duruyorsa ses yalıtımı olarakta rahatlık olarakta en uygunu o bence.
Hepsinde disarida ses :D Ben hic cikmasin istiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kulaktan cikarip son ses acinca ses gelmesin:( kulagina iyice taktiktan sonra gelio seni rahatsiz mi ediyolar muzigi kis diye:ehe degisik isimde markalar var ama hatirlamiyorum ses yalitimi iyi olan ama genel olarak disardam gelen sese gore yapiliyolar disari giden sesi dusunen kisi cok azdir heralde. ortama gore benim de disari gitmesinden suphe edip kulagimdan cikarip kontrol ettigim oluyor duyuyolar midir diye:D

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
kulaktan cikarip son ses acinca ses gelmesin:( kulagina iyice taktiktan sonra gelio seni rahatsiz mi ediyolar muzigi kis diye:ehe degisik isimde markalar var ama hatirlamiyorum ses yalitimi iyi olan ama genel olarak disardam gelen sese gore yapiliyolar disari giden sesi dusunen kisi cok azdir heralde. ortama gore benim de disari gitmesinden suphe edip kulagimdan cikarip kontrol ettigim oluyor duyuyolar midir diye:D
Ben kulağa takınca duyulmasa yeter :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt