EP-630 var sesi çooook dışarıya veriyor.creative ep-630 var bende ses yalitimi iyi. 40-50tl gibi bi fiyattan almistin. 630i modelini alabilirsin bence. baslari baya iyi tek kotu yani kulakici olmasi. kulakici normale gore sesi biraz bogun veriyo bence
Ama disariya baya ses veriyorsasirdim ben dikkat etmistim disari pek ses vermiyodu. muzik dinlerken iceriye de almiyor dis sesleri

Bendede var ve sesi hiç dışarıya vermiyor nedense.EP-630 var sesi çooook dışarıya veriyor.
Bende mi sorun var ?Bendede var ve sesi hiç dışarıya vermiyor nedense.

Bilmem.Bide ben küçük olan kulaklık başlığını kullanıyorum belki ondanda olabilir.Bende mi sorun var ?![]()
Benimki de en kucugu kulaklikta birlikte gelen buyuk olani taksam azalir mi ?Bilmem.Bide ben küçük olan kulaklık başlığını kullanıyorum belki ondanda olabilir.
Dene belki olur.Benimki de en kucugu kulaklikta birlikte gelen buyuk olani taksam azalir mi ?
Suan denedim ses disariya cok geliyorDene belki olur.

orta olanı dene.Suan denedim ses disariya cok geliyor![]()

Hepsinde disarida sesorta olanı dene.
bende küçük olan kulağıma tam oturduğu için sesi hiç sızdırmıyor.Sende hangisi en iyi kulağında duruyorsa ses yalıtımı olarakta rahatlık olarakta en uygunu o bence.
Ben hic cikmasin istiyorumDisariya ses cikiyor mu ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbende bu var güzel gibi
deniyim hemenkulaktaykenmı yoksa kulaktan cıkarıp normal sonuna kadar actıktan sonramıDisariya ses cikiyor mu ?
Ikisindededeniyim hemenkulaktaykenmı yoksa kulaktan cıkarıp normal sonuna kadar actıktan sonramı

kulagina iyice taktiktan sonra gelio seni rahatsiz mi ediyolar muzigi kis diye
degisik isimde markalar var ama hatirlamiyorum ses yalitimi iyi olan ama genel olarak disardam gelen sese gore yapiliyolar disari giden sesi dusunen kisi cok azdir heralde. ortama gore benim de disari gitmesinden suphe edip kulagimdan cikarip kontrol ettigim oluyor duyuyolar midir diye
Ben kulağa takınca duyulmasa yeterkulaktan cikarip son ses acinca ses gelmesinkulagina iyice taktiktan sonra gelio seni rahatsiz mi ediyolar muzigi kis diye
degisik isimde markalar var ama hatirlamiyorum ses yalitimi iyi olan ama genel olarak disardam gelen sese gore yapiliyolar disari giden sesi dusunen kisi cok azdir heralde. ortama gore benim de disari gitmesinden suphe edip kulagimdan cikarip kontrol ettigim oluyor duyuyolar midir diye
![]()