Öneri mağaza hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
mağaza hakkında yardım
ne keser gibi ol hep bana hep bana ne kürek gibi ol hep sana hep sana olursan testere gibi ol bir sana bir bana.

Son düzenleme:

Hagios

Hagios

Üye
920 de kullandığınız microsoft hesabınızı yeni alacağınız 925 için kullanırsanız bir sorun olmaz.Çünkü alınan tüm oyun ve uygulamalar telefona değil microsoft hesabınıza kayıtlı.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Direk takas etmelisiniz :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
920 de kullandığınız microsoft hesabınızı yeni alacağınız 925 için kullanırsanız bir sorun olmaz.Çünkü alınan tüm oyun ve uygulamalar telefona değil microsoft hesabınıza kayıtlı.
bilgi için teşekkürler buna sevindim işte

erhanercan

erhanercan

Üye
merhaba arkadaşlar bu gün 920 mi 925 ile takas etmeyi düşündüm 925 16gb ve 2.el samimi olduğum telefoncu arkadaş üste 100 tl fark istedi cihazda görünür de sorun yok sıcak bakmadığım tek yön 16 gb lık olması ne dersiniz değiştireyim mi birde aklıma bir şey takıldı özellikle bunu cevaplarsanız sevinirim ..mağazadan 920 ye yükleme yaptığım oyun uygulamaları925 te kullanma şansım nedir yani bu uygulamalar 920 de mi kalacak

hesabınla senkronize olacağı için 925 de de sanki 920 yi kullanır gibi kullanabilirsin, sorun olmaz. 925 in garanti süresinde de kafa kafaya anlaştıysanız ve eğer gerçekten 925 de kronik sorun yoksa ve kullanıcının hemen gözüne batmayacağı gizli bir sorun yok ise! hafifliğinden ve hemen kılcal çizik oluşturmayacağından ve arka polikarbon kasası çizilse bile kolayca değiştirilebileceğinden dolayı bende tercih ederim

erhanercan

erhanercan

Üye
16 gb 32gb olayına da ayrıca çok takmazdım sonuçta elbet bilgisayara bir yerlere mutlaka yedek alıyorsundur. olsun 16gb wifi şarj olayınıda 920 mimde bugune kadar kullanmadım daha kullanmıyorsan o da sorun değil al derim eğer böyle düşünüyorsan
yani para vermeden kafa kafsyamı

valla telefoncu kabul edeceğini sanmam bire bir şahıs olsak bende 925 olsa kafa kafaya evet derdim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
yani para vermeden kafa kafsyamı
Kafa kafaya bulmanız mümkün değil mantıken. Biri üst biri alt model. Oyunlar ve uygulamalar Microsoft hesabında kayıtlı olduğundan kayıp yaşamayacaksınız 100 lira fark istemesi çok normal ve uygun ben olsam düşünmeden değişimi yapardım. Sonuçta bendeki 1020 yi 100 lira farkla 1520 yapacak olsam düşünmezdim aynı şey.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
32 gb lik olsaydı hiç düşünmeden 100 tl üste verip değişim yapıyordum 16 gb sanki hafıza yönünden sorun olur gibi yanılıyormuyum

Hagios

Hagios

Üye
Şu an kullandığınız 920 nin hafıza durumu ne?Ne kadar kullanımda?

erhanercan

erhanercan

Üye
32 gb lik olsaydı hiç düşünmeden 100 tl üste verip değişim yapıyordum 16 gb sanki hafıza yönünden sorun olur gibi yanılıyormuyum

cok sorun olmaz yahu sonuçta çok resim ve video çekersen alırsın yedeklerini başka yere oyun uygulamayı çok fazla yüklemezsin olur biter

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar bu 920 deki gibi Türkcell yazılımı yada başka bir yazılım 925 de de varmı malum 920 de Türkcell yazılımları güncelleme yaparken sorun yaşamıştık.diğer Bi konuda malum 920 perde sesin karşıya kesik gitmesi on kameraya kaçan toz gibi klasik sorunları varmı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba

erhanercan

erhanercan

Üye
peki arkadaşlar bu 920 deki gibi Türkcell yazılımı yada başka bir yazılım 925 de de varmı malum 920 de Türkcell yazılımları güncelleme yaparken sorun yaşamıştık.diğer Bi konuda malum 920 perde sesin karşıya kesik gitmesi on kameraya kaçan toz gibi klasik sorunları varmı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba
925 kullanmadım 920 var kasa açıklığı bende de var malum toz giriyor az da olsa ne kadar temiz kullansamda ancak 925 de kasa açıklığı ne durumda bilemiyorum cihazı eline alınca tahmin edebilirsin aslında kronik bir açıklık olacağını sanmıyorum 925lerde 920 de hiç sorun yaşamadım ne sesin kesik kesik gitmesi ne de başka bir yazılımsal veya donanımsal birşey.. şans birazda sanırım orası

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Şu an kullandığınız 920 nin hafıza durumu ne?Ne kadar kullanımda?
şu anda 13 14 gb boş yer var bi kaçtane yuksek çozunurlukte flim yer kaplıyor bunları yukleme yapmam ancak oyun uygulama,diğer klasoru vs çoğaldıkca sistemin yavaşlama sıkıntısı olurmu acaba
925 kullanmadım 920 var kasa açıklığı bende de var malum toz giriyor az da olsa ne kadar temiz kullansamda ancak 925 de kasa açıklığı ne durumda bilemiyorum cihazı eline alınca tahmin edebilirsin aslında kronik bir açıklık olacağını sanmıyorum 925lerde 920 de hiç sorun yaşamadım ne sesin kesik kesik gitmesi ne de başka bir yazılımsal veya donanımsal birşey.. şans birazda sanırım orası
evet dediğiniz gibi şans tabiki ancak ozellikle ilk çıkan 920 lerde oldukça fazla sorun yaşadık hayırlısı bakalım banada çok cazip geldi sonuçta 100 tl karşılığında daha zarif daha yeni bi cihaz alacağız..

Hagios

Hagios

Üye
Şu an kullandığınız alanı 925 için düşünürsek sınırda.HD filmleri çıkartılırsa ve skydrive vs. kullanırsanız yeter gibime geliyor.Tabi sizin telefonu nasıl kullandığınızı biz bilemeyiz.Sadece öneri ve öngörü :)

Bay H

Bay H

Üye
Hocam bence 920 ile devam etmelisiniz sonuçta iki cihazda ekran ve kamera dışında birebir aynı cihazlar kaldı ki 925 de 16 gb gibi bir depolama eksikliği var bundan dolayı başta belirttiğim gibi "bence" devam etmelisiniz

• Beğen
Tepkiler: ON9
erhanercan

erhanercan

Üye
Hocam bence 920 ile devam etmelisiniz sonuçta iki cihazda ekran ve kamera dışında birebir aynı cihazlar kaldı ki 925 de 16 gb gibi bir depolama eksikliği var bundan dolayı başta belirttiğim gibi "bence" devam etmelisiniz

aynen bence de

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer SkyDrive ve benzeri bulut alanları çok kullanıyorsanız geçebilirsiniz belki.
Ancak bulut alan kullanmıyorsanız 925'teki 16GB'lık yer ileride sizin için sıkıntı olabilir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
benimde kafama takılan konu bu 2 cihazın kamerasını açıp inceleme yaptım 925 gündüz çekiminde daha iyi ama sizin de dediğiniz gibi 16 gb hafıza harici hafıza olmayınca sıkıntı gibi
Eğer SkyDrive ve benzeri bulut alanları çok kullanıyorsanız geçebilirsiniz belki.
Ancak bulut alan kullanmıyorsanız 925'teki 16GB'lık yer ileride sizin için sıkıntı olabilir.
üstadım resim video mp3 bunları fazla sorun etmiyorum ancak malum yeni çıkan oyunlar oldukça fazla yer kaplıyorlar hafıza azaldıkça sistemin yavaşlamasından korkuyorum bugün baktığım 925 sıfırlanmış halinde yanılmıyorsam 12 gb boş hafızaya sahipti

ON9

ON9

Üye
Valla ben de Türkcell romunu almıştım geçen yıl. Söylediğiniz hiç bir sorunu yaşamadım çok şükür. Değişim konusuna gelince sadece incelik farkları var sanırsam. Başka da bir farkları yok. Bu yüzden 100₺ verip bir de üstüne üstlük hafızayı yarıya düşürmek bana mantıklı gelmedi şahsi kanaatimce. Amaa karar sizin yine de.

Takipçi Satın Al

Üst Alt