Öneri mağaza hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia kullanıcı kısmına yazmıştır hazır burda konuda var burayada yazayım mediamarkette bu gün 925 1299 tl iken 920 1399 tl idi bu ne oluyor beyler 925 de indirim mi var

ON9

ON9

Üye
lumia kullanıcı kısmına yazmıştır hazır burda konuda var burayada yazayım mediamarkette bu gün 925 1299 tl iken 920 1399 tl idi bu ne oluyor beyler 925 de indirim mi var
Olacak o kadar. Birisi Ne gemisiydi ?? Heh Amiral:sirit: diğeri ise operatör isteğinin global versiyonu. Ama şekli harbiden çok hoş bir cihaz.Kablosuz şarj kılıfının parasını düşmüşler. Hediye babında sanırım. Ama kimse almıyor zaten alıp da kullanan görmedim ben

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Olacak o kadar. Birisi Ne gemisiydi ?? Heh Amiral:sirit: diğeri ise operatör isteğinin global versiyonu. Ama şekli harbiden çok hoş bir cihaz.Kablosuz şarj kılıfının parasını düşmüşler. Hediye babında sanırım. Ama kimse almıyor zaten alıp da kullanan görmedim ben
orası öylede önceden 920 den yüksek olan fiyatı şimdi 920 nin niye altına iniyor fiyatı inse 920 ninde inmesi gerekmiyormu orası şaşırttı neyse adama soracaktım yanlışlık mı oldu şimdi alıcı falan çıkar adam boşuna fazla vermesin diye sormadımda :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
şunuda unutmamak gerek 920 ilk 1650 tl olarak çıktı bence 925 in düşük olması normal sonuçta biri 32gb diğeri 16

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Donanım olarak aynı kamerası biraz daha iyileştirilmiş 16gb yükseltilmeyen hafıza biraz daha hafif ve ince tasarım birz daha şıklık ön planda 100lira fark çok gibi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
16GB lumia 925 kullanıcısı olarak:bigstar:

Şu anda telefonda 8 tane büyük boyutlu oyun yüklü. Fotoğraflar 1000 tane civarında. MP3 5-6 tane vardır herhalde. Boş hafıza ise 4GB.

Bir ara 2GB'a kadar düşmüştü ama yavaşlama takılma kasma gibi sorunlara rastlamadım. İki cihazı da kullanmış birisi olarak 16GB da olsa Lumia 925 tavsiye ederim. Çok daha hafif ve ince tasarımlı,alüminyum gövde ve polikarbon arka kapak çok şık duruyor. Fakat ilk zamanlar alışmak biraz zor gelebilir çünkü incelik ve hafiflikten elde tutmakta biraz zorlanıyorsunuz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu arada eğer değiştirmeye karar verirseniz mevcut cihazın yedeğini alıp Lumia 925'e kurulum sırasında geri yükleyip tüm uygulamalarınızı otomatik olarak taşıyabilirsiniz.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
bu arada eğer değiştirmeye karar verirseniz mevcut cihazın yedeğini alıp Lumia 925'e kurulum sırasında geri yükleyip tüm uygulamalarınızı otomatik olarak taşıyabilirsiniz.
önerileriniz için teşekkürler biraz kararsız olsamda galiba 925 e terfi edeceğim..

serinaga

serinaga

Üye
Bence madem terfi etmeye kararlısınız, bari 1020 alsaydınız :emzik:

Takipçi Satın Al

Üst Alt