Nokia'dan araç için wireless şarj adaptoru CR200

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'dan araç için wireless şarj adaptoru CR200

Teknoloji dunyası bugun Nokia'nın tanıtacagı cihazlara odaklanmışken Nokia sessiz sedasız araçlar icin beklenen wireless şarj adaptoru CR200'ü tanıttı.

Lumia920 ve Lumia820 cihazları icin Mayıs ayı icinde raflardaki yerini alacagı acıklanan bu kullanışlı aksesuarın fiyati 69€ olarak aciklandi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Guzelmiss ..
Tesekkurler

mmo06

Üye
güzel tşkler

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: güzel cihaz

uMTOku

Üye
Güncelleme falan hiç bir şey yok mu şimdi neler tanıtıldı
Sent from my Lumia 920 using Board Express

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bizim ülkemizde tahminimce fiyatı 200-250 TL arasında olacaktır.
Diğer kablosuz aparatlar gibi bu da çok pahalı maalesef.
Teknoloji yeni olduğu için ürünler biraz tuzlu.

Güncelleme falan hiç bir şey yok mu şimdi neler tanıtıldı

Güncellemelerle ilgili bir açıklama yok.
Nokia'nın etkinliğinin geri kalanı yarın.
Belki yarın üst düzey Lumia ve yazılım güncellemeleri hakkında bilgi verebilirler.
Bekleyip görelim. :hmmm

uMTOku

Üye
Bütün telefonları tanıtmışken bir büyük lumia umarım çıkmaz ama büyük Bir yazılım güncellemesi olsa süper olur
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia türkiyenin sitesin de görünüyor fakat ben ülkemizde bulamadım nerden bulunut nokia shoplarda yok

dücane

dücane

Üye
Hocam ben bu cr200´ü alali baya oldu, 4-5 ay olmustur elbette. Araba takili duruyor, lazim olunca kullaniyorum, cok pratik... Bende 69 €´ya satin aldim ve gayet memnunum...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam ben bu cr200´ü alali baya oldu, 4-5 ay olmustur elbette. Araba takili duruyor, lazim olunca kullaniyorum, cok pratik... Bende 69 €´ya satin aldim ve gayet memnunum...
Nereden aldın fiyat pahalı ama bir bakmak lazım tabi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam ben Almanya da yasiyorum, burada alman sitesinden satin aldim, cok oldu alalim, ama gercekten güzel ve kullanisli
sorun orada zaten ben burada bulamadım 200 TL ye gelir yaklaşık olarak değermi değmez mi belemiyorum değsede nereden alıcam yok işte

dücane

dücane

Üye
sorun orada zaten ben burada bulamadım 200 TL ye gelir yaklaşık olarak değermi değmez mi belemiyorum değsede nereden alıcam yok işte

Hocam ben sahsen begendim, fakat maddi durumum iyi degil yada sana pahali geldiyse, kesinlikle alma, degmez. Su acidan degmez, tip olarak güzel, kullanisli fakat sonucta yinede kablolu, illa cihazi kablo ile arabaya baglayacaksin, yani adi kablosuz sarj fakat kablolu. Tek avantaji telefonu cihaza takinca sarj oluyor. Yani disaridan bakan bu durumda kablosuz sarj diye tahmin etmez

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
mobilde resimler gözükmüyor abi

Adalı_009

Üye
Hocam resimler görünmüyor

m542tf

m542tf

Üye
Resimlerin gözükmemesi normal konu hort 1 yıl olmuş açılalı 25 şubat 2013 te açılmış

• Beğen
Tepkiler: Adalı_009
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam ben sahsen begendim, fakat maddi durumum iyi degil yada sana pahali geldiyse, kesinlikle alma, degmez. Su acidan degmez, tip olarak güzel, kullanisli fakat sonucta yinede kablolu, illa cihazi kablo ile arabaya baglayacaksin, yani adi kablosuz sarj fakat kablolu. Tek avantaji telefonu cihaza takinca sarj oluyor. Yani disaridan bakan bu durumda kablosuz sarj diye tahmin etmez
aslında haklısın sonuçta bunda da kablo var ona göre iyi bir araç kiti bulurum umarım

Adalı_009

Üye
eski konu olduğu için görünmüyor demekki :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ya arkadaşlar, ben araçlarda kablosuz adaptörü oldukça gereksiz buluyorum. Neden mi? Bi kere telefonunuzu kablo ile birlikte kullanılan ve adına kablosuz adaptör denilen cihaza oturtacağınıza, bunun yerine fiyat olarak kat kat daha ucuz olan basit bir tutacak alın ona oturtun. Aynı şey. :D Bir tanede minik şarj adaptörü bulundurun ve kablosunun ucunu telefona takın. Oldu bitti. Kablosuz şarj adaptörü ve onun ucunda bağlı kablosuyla birebir aynı görüntüyü verecek ve bunun üzerine fiyat olarakta en az 3 - 4 katı kar etmiş olacaksınız. :smartass:

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve -Börteçine-
Takipçi Satın Al

Üst Alt