Texedo
Üye
G2 vs Xperia Z Karşılaştırma
Arkadaşlar bi kaç gün içinde bu 2 telefon arasından birini alıcam , yalnız araştırmalarıma göre , G2 16 gb aldığımızda micro sd kart girişi yok ve sanırım 10 gb kullanılıyor diye duydum .
Z ile arasında fazla bi fark yok işlemci olarak biraz daha iyi sadece .
İmkanım olsa Z1 alıcam hiç düşünmeden malum 2Bin Tl fiyatı :/
bu 2 telefon arasından hangisini almalıyım sizce ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim boş yere para vermek istemiyorum o kadar pişman olmak istemiyorum açıkcası .
Sony Xperia tercihimin sebebi micro sd girişi var ve malum çok kaliteli bir telefon
ayrıca G2de fiyatına göre çok çok iyi bir telefon çok kararsızım :/ kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum ne gibi + - yönleri var ?Sanırım konuyu yanlış yere açtım yöneticiler ilgilenirse sevinirim
Z ile arasında fazla bi fark yok işlemci olarak biraz daha iyi sadece .
İmkanım olsa Z1 alıcam hiç düşünmeden malum 2Bin Tl fiyatı :/
bu 2 telefon arasından hangisini almalıyım sizce ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim boş yere para vermek istemiyorum o kadar pişman olmak istemiyorum açıkcası .
Sony Xperia tercihimin sebebi micro sd girişi var ve malum çok kaliteli bir telefon
ayrıca G2de fiyatına göre çok çok iyi bir telefon çok kararsızım :/ kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum ne gibi + - yönleri var ?Sanırım konuyu yanlış yere açtım yöneticiler ilgilenirse sevinirim