G2 radyo

Sponsorlu Bağlantılar

badmus

badmus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'de bi telefonda radyo varsa bunun icin trt bandrolu almasi gerek. bu da telefonun satis fiyatini yukseltir. normalde tum g2'lerde radyo vardır. sadece tr romunda yazilimca kisitlanmis. rootlayarak radyoyu geri getirebilirsiniz

Bilgilendirme için Allah razı olsun .

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
onu ah bi bilsek ben s4 kullanıyorum onda da yo k:)
duyduğuma göre radyo icin vergi verilioms türkiyede. vergi odememek icin radyoyu aktif durumda koymuolar ama donanım olarak var. (yaklask 180tl lik bi vergiymis)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
duyduğuma göre radyo icin vergi verilioms türkiyede. vergi odememek icin radyoyu aktif durumda koymuolar ama donanım olarak var. (yaklask 180tl lik bi vergiymis)
Donanım olarak varsa gerisi kolay zaten ..:)

esmeran3

esmeran3

Üye

bizmi verecekmişiz kardeşim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bizmi verecekmişiz kardeşim
Örneğin g2 nin fiyatı 1600 ise ve türkiye de radyo koymak için trt bandrolü takarsa lg de mecbur telefon fiyatını 1700 -1750 liraya çıkarır . Yani sonuç olarak biz ödemiş olacağız ..

esmeran3

esmeran3

Üye
:) hiçç gerek yok giderim her ay 1 gb internet paketi alırım kardeşim :)
Hem sosyal ağlar hem mailler
hem radyo hem müzik her işimi görür :)

1 seferde ödenmesi büyük bi para gibi dursada fazla dinlenmiyor :)=

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
:) hiçç gerek yok giderim her ay 1 gb internet paketi alırım kardeşim :)
Hem sosyal ağlar hem mailler
hem radyo hem müzik her işimi görür :)

1 seferde ödenmesi büyük bi para gibi dursada fazla dinlenmiyor :)=
bende radyo varda noluo. en fazla 2-3 kere acmisimdir oda meraktan yani :)

badmus

badmus

Üye
bende radyo varda noluo. en fazla 2-3 kere acmisimdir oda meraktan yani :)

Bende yoktu. Rootladıktan sonra aktifleştirdim. 1 kere actim sadece :D Kisacasi bi halta yaramiyor. Bolgesel yayin dinleyecekseniz orasi ayrı :ehe

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bende yoktu. Rootladıktan sonra aktifleştirdim. 1 kere actim sadece :D Kisacasi bi halta yaramiyor. Bolgesel yayin dinleyecekseniz orasi ayrı :ehe
hocam sanal tuslarla ilgili programi indirdiniz mi? gmd'ydi adı galiba. tuslari kullanmayinca gizlenio

badmus

badmus

Üye
hocam sanal tuslarla ilgili programi indirdiniz mi? gmd'ydi adı galiba. tuslari kullanmayinca gizlenio

Evet İndirdim. Adı Auto Hide Softkeys ama pek sevmedim. Cunku Programda kullanilan sanal tus duzeni samsung gibi degil. ben de samsung 'a alistigim icin kullanisli bulmadim.

Senin bildigin daha iyi bir sanal tus gizleme pro'su varsa çok makbule geçer kardeşim

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Evet İndirdim. Adı Auto Hide Softkeys ama pek sevmedim. Cunku Programda kullanilan sanal tus duzeni samsung gibi degil. ben de samsung 'a alistigim icin kullanisli bulmadim.

Senin bildigin daha iyi bir sanal tus gizleme pro'su varsa çok makbule geçer kardeşim
bilmiyorum hocam d. h. de hep gmdyi öneriyolar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt