messevim
Üye
Bir maçları dinlersek dinliyoruz..yani kardeşim radyo eskiden di
![]()
peki s4 nasıl ? Şarj ve kamera performansi ni merak ediyorum ?Bir maçları dinlersek dinliyoruz..yani kardeşim radyo eskiden di
![]()
peki s4 nasıl ? Şarj ve kamera performansi ni merak ediyorum ?O zaman sorun yok ..peki tr cihaz lar da neden radyo yok ?
bişey dha sorcam peki sayaç varmi bunda?
keTürkiye'de bi telefonda radyo varsa bunun icin trt bandrolu almasi gerek. bu da telefonun satis fiyatini yukseltir. normalde tum g2'lerde radyo vardır. sadece tr romunda yazilimca kisitlanmis. rootlayarak radyoyu geri getirebilirsiniz
Bilgilendirme için Allah razı olsun .
duyduğuma göre radyo icin vergi verilioms türkiyede. vergi odememek icin radyoyu aktif durumda koymuolar ama donanım olarak var. (yaklask 180tl lik bi vergiymis)onu ah bi bilsek ben s4 kullanıyorum onda da yo k![]()
Donanım olarak varsa gerisi kolay zaten ..duyduğuma göre radyo icin vergi verilioms türkiyede. vergi odememek icin radyoyu aktif durumda koymuolar ama donanım olarak var. (yaklask 180tl lik bi vergiymis)

var hocam no problemDonanım olarak varsa gerisi kolay zaten ..![]()

duyduğuma göre radyo icin vergi verilioms türkiyede. vergi odememek icin radyoyu aktif durumda koymuolar ama donanım olarak var. (yaklask 180tl lik bi vergiymis)
Örneğin g2 nin fiyatı 1600 ise ve türkiye de radyo koymak için trt bandrolü takarsa lg de mecbur telefon fiyatını 1700 -1750 liraya çıkarır . Yani sonuç olarak biz ödemiş olacağız ..bizmi verecekmişiz kardeşim
onlar radyo vrgisi vereceklerdi. ee adam niye zarar yapsn? tlf fiyatina ekliyiolar vergiyibizmi verecekmişiz kardeşim
bende radyo varda noluo. en fazla 2-3 kere acmisimdir oda meraktan yanihiçç gerek yok giderim her ay 1 gb internet paketi alırım kardeşim
![]()
Hem sosyal ağlar hem mailler
hem radyo hem müzik her işimi görür![]()
1 seferde ödenmesi büyük bi para gibi dursada fazla dinlenmiyor=

bende radyo varda noluo. en fazla 2-3 kere acmisimdir oda meraktan yani![]()
Kisacasi bi halta yaramiyor. Bolgesel yayin dinleyecekseniz orasi ayrı 
hocam sanal tuslarla ilgili programi indirdiniz mi? gmd'ydi adı galiba. tuslari kullanmayinca gizlenioBende yoktu. Rootladıktan sonra aktifleştirdim. 1 kere actim sadeceKisacasi bi halta yaramiyor. Bolgesel yayin dinleyecekseniz orasi ayrı
![]()
hocam sanal tuslarla ilgili programi indirdiniz mi? gmd'ydi adı galiba. tuslari kullanmayinca gizlenio
bilmiyorum hocam d. h. de hep gmdyi öneriyolar.Evet İndirdim. Adı Auto Hide Softkeys ama pek sevmedim. Cunku Programda kullanilan sanal tus duzeni samsung gibi degil. ben de samsung 'a alistigim icin kullanisli bulmadim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSenin bildigin daha iyi bir sanal tus gizleme pro'su varsa çok makbule geçer kardeşim