Haber Belleciler Bi Bakın Hele

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bırakılmaz zaten.arkadaş s3 kullanıyo.mesaj hakkı bitmiş.ver bi mesaj atayım dedi.verdim.bi mesaj yazdi.dokunmatigi çok güzel keşke n8 alsaydım diyo.boş yere bi dünya para vermiş bide.ekranı büyük olmasına rağmen bu kadar rahat yazamıyorum mesajı diyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bırakılmaz zaten.arkadaş s3 kullanıyo.mesaj hakkı bitmiş.ver bi mesaj atayım dedi.verdim.bi mesaj yazdi.dokunmatigi çok güzel keşke n8 alsaydım diyo.boş yere bi dünya para vermiş bide.ekranı büyük olmasına rağmen bu kadar rahat yazamıyorum mesajı diyor
1.android çok karışık
2.andridin tek artı yönü uygulaması daha fazla ve açık kaynak kodlu olması

lolaman

lolaman

Üye
Benim bir arkdaşım vardı kulaktan dolma s4 almış:D bana dedi ki ya artık bırak bu telefonu sat dedi ben de dedim ki s4un kamerası 13 megapiksel n8in kamerası 12 megapiksel hangi kamera daha iyi dedi ki tabiki s4'un karşılaştırdık benim kamera daha iyi çıktı. Dedim hadi oyun performansına bakalım bi baktım benim tel asphalt 6'yı çok guzel çalıştırdı s4 asphalt6 'yı zar zor çalıştırdı ve dedim ki ben bu telefonu bırakmam dedim :D
Asphalt 8 de kapışsaydınız :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
şu wp'yi doğru düzgün yapsalar şaşardim zaten.insanı telefondan soğutuyolar ama mecbursn işte :) keşke bi güncelleme gelse de symbian gibi olsa herşey :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Aynen her firma Androide oyun-Uygulama yapıyor resmi olarak ama Symbiana bağımsız yayıncılar uygulama yapıyor resmi olanlar bağımsız olanlara göre çok az
Anneme galaxy young aldım mağaza dışından bi oyun yükliyim dedim yok data yok obb bi yığın iş symbianda yükle hop oyna basit :)

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
şu wp'yi doğru düzgün yapsalar şaşardim zaten.insanı telefondan soğutuyolar ama mecbursn işte :) keşke bi güncelleme gelse de symbian gibi olsa herşey :)
Hiçbir sistem Symbian gibi olmaz :bigstar:
ne ios'u ne androti ne wp'si , Symbian 7'den 70'şe özel bir sistem windows xp gibi oda artık bi "Efsane" :oke:

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
geçen bi internet cafe'ye gittim hala xp kullanıyo adamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
  • Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
keşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsekeşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsekeşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsekeşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsen
Bunu okuyan tüm maxicep üyeleri kör olmuştur. Görev tamamlanmıştır...

• Beğen
Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
Beyler 4 Yada 5 Gün Önce Symbian Mağazaya Traffic Racer Geldi Fiyatı 2.99 TL Hala Ekleniyor Yeni Uygulamalar İyiymiş Hoşuma Gitti.Nokia Ayrıcalıktır :)Birde Danger Dash Diye Bir Oyun Var Bizim arkadaş bu oyuna benzer bı oyun görmüş çocukluğunda gitmiş o oyun için 4 ay önce felan 5800 almıştı biz dalga geçiyorduk ama telefon güzeldi abi Nokia 500 de her ne kadar acayip bir telefon olsada hakkı yenilmeyecek telefon 6.5 aydır kullanıorum bi takılmasını donmasını görmedim çok akıcı ama malesef gpu su yok ama sorun değil yinede güzel

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
M@cros

M@cros

Üye
Beyler 4 Yada 5 Gün Önce Symbian Mağazaya Traffic Racer Geldi Fiyatı 2.99 TL Hala Ekleniyor Yeni Uygulamalar İyiymiş Hoşuma Gitti.Nokia Ayrıcalıktır :)Birde Danger Dash Diye Bir Oyun Var Bizim arkadaş bu oyuna benzer bı oyun görmüş çocukluğunda gitmiş o oyun için 4 ay önce felan 5800 almıştı biz dalga geçiyorduk ama telefon güzeldi abi Nokia 500 de her ne kadar acayip bir telefon olsada hakkı yenilmeyecek telefon 6.5 aydır kullanıorum bi takılmasını donmasını görmedim çok akıcı ama malesef gpu su yok ama sorun değil yinede güzel
Traffic Racer ı @Kayahan14 yaptı :).Yoksa bizim telefonlar o grafikleri biraz zor kaldırır.

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
Haklısın Fakat Symbianada yeni birşeyler gelior fakat eskisi gibi gündelik değil yavaşladı birde bi konu vardı Symbian kendini satacakmış felan diye ama ne kadar doğru bilemem

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Nokia 500 ün tek sorunu GPU suz olması yoksa 1gHz yani az bişey değil :)

MaxWheel

MaxWheel

Üye
ben telefon çöplük olana dek symbiana devam edicem ayrıca nokia androidli bir telefon çıkarıcakmış yakında

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
nokia microsof ile anlaşması bitmeden androidli telefon çıkaramaz.1 yıl bekleyecen yani

Üst Alt