1.android çok karışıkbırakılmaz zaten.arkadaş s3 kullanıyo.mesaj hakkı bitmiş.ver bi mesaj atayım dedi.verdim.bi mesaj yazdi.dokunmatigi çok güzel keşke n8 alsaydım diyo.boş yere bi dünya para vermiş bide.ekranı büyük olmasına rağmen bu kadar rahat yazamıyorum mesajı diyor
Asphalt 8 de kapışsaydınızBenim bir arkdaşım vardı kulaktan dolma s4 almışbana dedi ki ya artık bırak bu telefonu sat dedi ben de dedim ki s4un kamerası 13 megapiksel n8in kamerası 12 megapiksel hangi kamera daha iyi dedi ki tabiki s4'un karşılaştırdık benim kamera daha iyi çıktı. Dedim hadi oyun performansına bakalım bi baktım benim tel asphalt 6'yı çok guzel çalıştırdı s4 asphalt6 'yı zar zor çalıştırdı ve dedim ki ben bu telefonu bırakmam dedim
![]()

şu anda ağlamak istiyorumAsphalt 8 de kapışsaydınız![]()
Hiçbir sistem Symbian gibi olmazşu wp'yi doğru düzgün yapsalar şaşardim zaten.insanı telefondan soğutuyolar ama mecbursn iştekeşke bi güncelleme gelse de symbian gibi olsa herşey
![]()

O yüzden dedim zaten yani kıyasladığın sisteme bakAsphalt 8 symbianda yokşu anda ağlamak istiyorum

Aynen bende aynı devam = Windows XP Professional = en superi bir sistemgeçen bi internet cafe'ye gittim hala xp kullanıyo adamlar![]()

O yüzden dedim zaten yani kıyasladığın sisteme bak![]()
Bunu okuyan tüm maxicep üyeleri kör olmuştur. Görev tamamlanmıştır...keşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsekeşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsekeşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsekeşke symbiani samsunga flaşlayabilseler yada androidi nokiaya.aradaki farkı görebilsen
Bunu okuyan tüm maxicep üyeleri kör olmuştur. Görev tamamlanmıştır...
Birde Danger Dash Diye Bir Oyun Var Bizim arkadaş bu oyuna benzer bı oyun görmüş çocukluğunda gitmiş o oyun için 4 ay önce felan 5800 almıştı biz dalga geçiyorduk ama telefon güzeldi abi Nokia 500 de her ne kadar acayip bir telefon olsada hakkı yenilmeyecek telefon 6.5 aydır kullanıorum bi takılmasını donmasını görmedim çok akıcı ama malesef gpu su yok ama sorun değil yinede güzelTraffic Racer ı @Kayahan14 yaptıBeyler 4 Yada 5 Gün Önce Symbian Mağazaya Traffic Racer Geldi Fiyatı 2.99 TL Hala Ekleniyor Yeni Uygulamalar İyiymiş Hoşuma Gitti.Nokia AyrıcalıktırBirde Danger Dash Diye Bir Oyun Var Bizim arkadaş bu oyuna benzer bı oyun görmüş çocukluğunda gitmiş o oyun için 4 ay önce felan 5800 almıştı biz dalga geçiyorduk ama telefon güzeldi abi Nokia 500 de her ne kadar acayip bir telefon olsada hakkı yenilmeyecek telefon 6.5 aydır kullanıorum bi takılmasını donmasını görmedim çok akıcı ama malesef gpu su yok ama sorun değil yinede güzel
.Yoksa bizim telefonlar o grafikleri biraz zor kaldırır.Nokia 500 ün tek sorunu GPU suz olması yoksa 1gHz yani az bişey değilBeyler 4 Yada 5 Gün Önce Symbian Mağazaya Traffic Racer Geldi Fiyatı 2.99 TL Hala Ekleniyor Yeni Uygulamalar İyiymiş Hoşuma Gitti.Nokia AyrıcalıktırBirde Danger Dash Diye Bir Oyun Var Bizim arkadaş bu oyuna benzer bı oyun görmüş çocukluğunda gitmiş o oyun için 4 ay önce felan 5800 almıştı biz dalga geçiyorduk ama telefon güzeldi abi Nokia 500 de her ne kadar acayip bir telefon olsada hakkı yenilmeyecek telefon 6.5 aydır kullanıorum bi takılmasını donmasını görmedim çok akıcı ama malesef gpu su yok ama sorun değil yinede güzel

Nokia 500 ün tek sorunu GPU suz olması yoksa 1gHz yani az bişey değil![]()