çok erken sıkılacaksın
tabi yinede arkadasın bilecegi bişey bize tavsiye etmek düşer asla android fan cılıgı yapmam sakın yanlıs anlamayn beni..Tabi ki hem Android 4.0 ve yukarısı sistemdeki telefonlar, hem de PC ile kullanabilirsin ancak PC için yanlış hatırlamıyorsam ufak bir program ve aparat alman lazım Ps3 gamepadini PC'de kullanan çok insan var. Bunun dışında Xbox360 kolu da pc'de çalışmakta tabi ki bu konuları daha fazla araştırıp almakta fayda var.Süpermiş kardeş.. acaba bu gamepadi pc ile de kullanabilirmiyiz her oyuna uyum sağlarmı ?
Android gibi bir işletim sistemine rağmen gayet iyi oynatmış hellllaalO halde şöyle bir S3 videosu paylaşalım hem de ps3 gamepad desteği ile beraber
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence sizin gözünüzü korkutuyorlar androiddenAndroid gibi bir işletim sistemine rağmen gayet iyi oynatmış hellllaal
s3 ile açılmayan oyun yok ve tavsiyem s3 ama 4s'de ne biliyim güncellemeleri 1 yıl daha kesin alır s3 biraz daha telefonla oynamayı seven insanlar için gibime geliyorbence sizin gözünüzü korkutuyorlar androiddens3 ile açılmayan oyun yok ve tavsiyem s3 ama 4s'de ne biliyim güncellemeleri 1 yıl daha kesin alır s3 biraz daha telefonla oynamayı seven insanlar için gibime geliyor