Telefon Tavsiyesi 4S mi samsung s3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ghkaon

Üye
    Konu Sahibi
4S mi samsung s3 mü
şuan telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum Apple İphone 4S mi yoksa Samsung Galaxy S3 mü ikisi arasında kararsız kaldım 4S daha ne kadar destek görür??

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
4S Apple ın en iyilerinden diyebilirim s3 bitti zaten 4.3le çöken bir telefon 4S iOS7 ile de hızlı bir durumda tahminim 2 3 yıl daha 4S deste görür bence 4s almalısın

MaxipmaN

Üye
4s 2sene sonra güncellemeden kesilir ios 8 son 4s derim tabiki

blackcat67

blackcat67

Üye
fotoğraf vs merakın varsa 4s al çünkü s3 deki kamera çok kötü

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lg g2 de olabilir

Invoke

Invoke

Üye
4S

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
S3 kullanıyorum gerek ekran kalitesi gerek hız,kamera.. bence çok iyi, geçen arkadaşta 4s vardı diğerinde ise 5 vardı ikisinide inceledim bana ekran renk ve kalite olarak s3 gibi gelmedi doğrusu bide ios çok sıkıcı bi yazılım yadırgamayın ama ben s3 derim.. IOS kapalı bi sistem ana ekran bile yok :D çok erken sıkılacaksın

arkadas kamerası kötü demiş bakınız bunları ben cektim s3 ile fotoyu indirip pcde özelliklerine bakarsanız s3 ile çekilmiş oldugunu göreceksiniz..

MaxipmaN

Üye
haklısın ama 4.3 verecekler diye kıvranıyo millet kamerası kötü değildir tabiki fotoğraflar benim beklentimin üzerinde demekki s4te sorun olmayacak alcak olsam,hız olarak bir 4s olamaz s3

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
tabi haklısın 4s hızlı olabilir de s3 de yavaş bi telefon değil.. hani kıyaslarsan fark olur arasında.. ayrıca ben 4.3 versiyonunu kullanıyorum illede orjinal yazılım diye bişey yok xda da nerdeyse hergün güncelleme var hatta 4.4 bile geldi :) tabi yinede arkadasın bilecegi bişey bize tavsiye etmek düşer asla android fan cılıgı yapmam sakın yanlıs anlamayn beni..

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
android için en az 2gb ram olmalı diyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
3.5 inchlik ufacık ekrana o kadar para verilmez bence şahsen S3 alırdım performans, akıcılık konusunda ise 4s ile s3 arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
darknight sana katılıyorum..

Artles

Artles

Üye
7.1 ile fark dahada artacaktır. Sana önerim aç bir 4S Gta San Andreas game play izle youtube'da. Anlarsı neden iOS kardeşim :)

Tabiki son karar senin ekran sorun olmayacaksa düşünme bile bence ama

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O halde şöyle bir S3 videosu paylaşalım hem de ps3 gamepad desteği ile beraber
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Süpermiş kardeş.. acaba bu gamepadi pc ile de kullanabilirmiyiz her oyuna uyum sağlarmı ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S3 orjinal yazılım olarak 4.3 ün yeniden dağıtılmaya başlandığı haberleri var ocak sonuna kadar gelebilir. 4s tasarımı çok hoş uzun vadeli kullanılabilir. İos 8 ide alabilir. Fakat üzerinde ne kadar doğru çalışır bilemem. Ben ios 7 nin 4 de çalıştığı gibi çalışır diye tahmin ediyorum. Telefonunu güncelleyen 4s kullanıcıları eski sürümün daha hızlı olduğunu söylüyor. Ve çok oyun meraklısı biri isen büyük ekrandan ayrı bi zevk alırsın. Fakat çok hassaslar düşmeye gelmiyolar bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve GökhanERMCLR
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Süpermiş kardeş.. acaba bu gamepadi pc ile de kullanabilirmiyiz her oyuna uyum sağlarmı ?
Tabi ki hem Android 4.0 ve yukarısı sistemdeki telefonlar, hem de PC ile kullanabilirsin ancak PC için yanlış hatırlamıyorsam ufak bir program ve aparat alman lazım Ps3 gamepadini PC'de kullanan çok insan var. Bunun dışında Xbox360 kolu da pc'de çalışmakta tabi ki bu konuları daha fazla araştırıp almakta fayda var.

Artles

Artles

Üye
O halde şöyle bir S3 videosu paylaşalım hem de ps3 gamepad desteği ile beraber
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android gibi bir işletim sistemine rağmen gayet iyi oynatmış hellllaal

enterneoll

enterneoll

Üye
Android gibi bir işletim sistemine rağmen gayet iyi oynatmış hellllaal
bence sizin gözünüzü korkutuyorlar androidden :D s3 ile açılmayan oyun yok ve tavsiyem s3 ama 4s'de ne biliyim güncellemeleri 1 yıl daha kesin alır s3 biraz daha telefonla oynamayı seven insanlar için gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve Artles
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bence sizin gözünüzü korkutuyorlar androidden :D s3 ile açılmayan oyun yok ve tavsiyem s3 ama 4s'de ne biliyim güncellemeleri 1 yıl daha kesin alır s3 biraz daha telefonla oynamayı seven insanlar için gibime geliyor

Hocam yanlış anlama ciddi soruyorum neden S3 alınca 1-2 ay sonra arayüzde takılmalar başlıyor ve RAM doluyor? Alan tüm arkadaşlarımda durum böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...