Uygulama Telefondaki Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefondaki Wifi Sorunu
Evde bir pc, bir laptop ve bir de s6500d olmak üzere 3 tane, kablosuz internet kullanan cihaz var. Bugün pc'de kablosuz net sorunsuzca kullanılabiliyordu. Ancak laptop ve benim telefonda ağa bağlanmasına rağmen internet yoktu. Sonra laptopta 208'le başlayan dns ayarlarını atadım ve internet geldi. Artık iki bilgisayarda da internet vardı.

Fakat telefonda sadece whatsapp'ta internet varken, diğer hiçbir uygulama ve tarayıcı interneti algılamıyordu. Bir süre soınra whatsapp da algılamamaya başladı. Ben de daha önce yedeğini aldığım başka bir romu telefona restore ettim. Fakat onda da durum aynı. Durduk yere neden bu wifi sorunu olmuş olabilir? Sizce nasıl çözerim?

Teşekkürler.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Evde bir pc, bir laptop ve bir de s6500d olmak üzere 3 tane, kablosuz internet kullanan cihaz var. Bugün pc'de kablosuz net sorunsuzca kullanılabiliyordu. Ancak laptop ve benim telefonda ağa bağlanmasına rağmen internet yoktu. Sonra laptopta 208'le başlayan dns ayarlarını atadım ve internet geldi. Artık iki bilgisayarda da internet vardı.

Fakat telefonda sadece whatsapp'ta internet varken, diğer hiçbir uygulama ve tarayıcı interneti algılamıyordu. Bir süre soınra whatsapp da algılamamaya başladı. Ben de daha önce yedeğini aldığım başka bir romu telefona restore ettim. Fakat onda da durum aynı. Durduk yere neden bu wifi sorunu olmuş olabilir? Sizce nasıl çözerim?

Teşekkürler.
Modemini resetlemeyi dene. Veya modem ayarlarından en fazla bağlanacak cihaz sayısını falan gözden geçir öyle birşey yapılmış olabilir.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Karıştırdım, kuruşturdum ve sonunda hiç sorun yokmuş gibi çözüldü. Tam olarak neyden kaynaklıydı bilemiyorum.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Karıştırdım, kuruşturdum ve sonunda hiç sorun yokmuş gibi çözüldü. Tam olarak neyden kaynaklıydı bilemiyorum.
Modemden kaynaklaniyor. İlk bir ara bende de olmustu telefonu servise gonderecektim az daha ancak modemi resetledim duzelmisti.

• Beğen
Tepkiler: Adalı_009
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok zaten servislik iş. Çünkü hiçbir uygulama görmüyorken bile whatsapp görüyordu. Belki benim uygulamaları deactive yaptığım uygulama yüzünden bunlar yaşandı. Emin değilim. Şimdiyse bambaşka bir problemim var. Buyurun buradan yakın: Yardım - Cyanogen Mod Garip Bir Wifi Sorunu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt