G2 radyo

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Onu bilmiyorum :) bak

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
bi yerde okumustum lg g2 kitkat sürümü asya ülkelerine sonrada avrupa ülkelerine dağıtılacak diye. taiwan asyada öncelikli mi olucaz şimdi :gun1:

badmus

badmus

Üye
bişey dha sormak istiyorum. ben yarın öbürgün rom yükleyip stock roma dönerken twn romu mu yükliycem yoksa TR romuda yükleyebilir miyim? yada başka ülkenin romunu?

Evet. İstedigin ulkenin romunu yukleyebilirsin ama model numarasinin d802 olmasina dikkat et

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
bi yerde okumustum lg g2 kitkat sürümü asya ülkelerine sonrada avrupa ülkelerine dağıtılacak diye. taiwan asyada öncelikli mi olucaz şimdi :gun1:

Bence hiç rom kurma sen ilk alanlardan olacaksın 4.4 ü

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Evet. İstedigin ulkenin romunu yukleyebilirsin ama model numarasinin d802 olmasina dikkat et

tmm tşkkrler ilerde lazım olur fln şimdiden öğrenmeye başliyalim. bişey daha sormak istiyorum rom atınca lg'lerde imei silinme olayı var mı? samsunglarda vardı diye hatırlıyorum. (önceki tlf sony onda öle bişey yoktu)
Bence hiç rom kurma sen ilk alanlardan olacaksın 4.4 ü

yok şuan rom fln atmiycam sadece forumu dolaşirken gördüm ve bndede radyo var. bi öğrenelim dedim tlf nerden olduğunu. yoksa tlf rom atmaya daha çok var. (5-6 ay geçsin başlicam inş :D )

• Beğen
badmus

badmus

Üye
tmm tşkkrler ilerde lazım olur fln şimdiden öğrenmeye başliyalim. bişey daha sormak istiyorum rom atınca lg'lerde imei silinme olayı var mı? samsunglarda vardı diye hatırlıyorum. (önceki tlf sony onda öle bişey yoktu)

oyle bi sorun duymadım ama yine de custom recovery yukleyip nandroid backup alıp bilgisayara atsan iyi olur. Sonucta ne olur ne olmaz :ehe

• Beğen
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
oyle bi sorun duymadım ama yine de custom recovery yukleyip nandroid backup alıp bilgisayara atsan iyi olur. Sonucta ne olur ne olmaz :ehe

eyw. olmadı root yapip root explorer'la bakarım. /efs klasörü varsa imei siliniyo yoksa silinmiyor :artist:

Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşım stock rom atarken yedek almanıza gerek yok hiç ayar uygulama rehber gitmiyor

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Benimki rootlu. efs klasörü yok kök dizin'de

stock rom icin dememistim. genel olarak konustum. Yedek almak herzaman icin iyidir

ozmn imei gitmiyor. sistem dosyalarına cakili

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu diyorum :) Cihaz TR değil yurtdışı cihazı ve buraya getirilmiş Türkçeleştirilmiş ve satılıyor :)
Baktım arkadaşta ki gibi bende de twn yazıyor. Benim telde tayvan. peki herhangi bir sorun olur mu ? Hani sonuçta hepsi g2 işte tayvan türkiye farkeder mi ?

Ayarlar>Telefon Hakkinda>Yazılım Bilgileri'ne girip isaretledigim yere bakarmisin. Eger TUR degilse cihaz yurtdisindan getirilmistir.
Evet baktım. twn zayıyor.
Peki kaybedecegm veya kayanacgm birşey var mı bu durum da ?

esmeran3

esmeran3

Üye
yok kardeşim sorun olmazda sen biraz daha sanlışın radyon var işte ilk güncellemelerde sana gelece k:)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
;) yani kardeşim radyo eskiden di :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt