badmus
Üye
internetten lg g2 romlarına baktım. "D80210c-twn-xx" diye taiwan romu çıktı. şimdi taiwandan mı gelme telefon![]()
evet tayvan'dan gelme
internetten lg g2 romlarına baktım. "D80210c-twn-xx" diye taiwan romu çıktı. şimdi taiwandan mı gelme telefon![]()
bişey dha sormak istiyorum. ben yarın öbürgün rom yükleyip stock roma dönerken twn romu mu yükliycem yoksa TR romuda yükleyebilir miyim? yada başka ülkenin romunu?
bi yerde okumustum lg g2 kitkat sürümü asya ülkelerine sonrada avrupa ülkelerine dağıtılacak diye. taiwan asyada öncelikli mi olucaz şimdi![]()
Evet. İstedigin ulkenin romunu yukleyebilirsin ama model numarasinin d802 olmasina dikkat et
Bence hiç rom kurma sen ilk alanlardan olacaksın 4.4 ü
)tmm tşkkrler ilerde lazım olur fln şimdiden öğrenmeye başliyalim. bişey daha sormak istiyorum rom atınca lg'lerde imei silinme olayı var mı? samsunglarda vardı diye hatırlıyorum. (önceki tlf sony onda öle bişey yoktu)

oyle bi sorun duymadım ama yine de custom recovery yukleyip nandroid backup alıp bilgisayara atsan iyi olur. Sonucta ne olur ne olmaz![]()

eyw. olmadı root yapip root explorer'la bakarım. /efs klasörü varsa imei siliniyo yoksa silinmiyor![]()
arkadaşım stock rom atarken yedek almanıza gerek yok hiç ayar uygulama rehber gitmiyor
Benimki rootlu. efs klasörü yok kök dizin'de
stock rom icin dememistim. genel olarak konustum. Yedek almak herzaman icin iyidir
evetozmn imei gitmiyor. sistem dosyalarına cakili
bişey dha sorcam peki sayaç varmi bunda?
yok diye biliyorum emin değilimbişey dha sorcam peki sayaç varmi bunda?
Baktım arkadaşta ki gibi bende de twn yazıyor. Benim telde tayvan. peki herhangi bir sorun olur mu ? Hani sonuçta hepsi g2 işte tayvan türkiye farkeder mi ?Bende onu diyorumCihaz TR değil yurtdışı cihazı ve buraya getirilmiş Türkçeleştirilmiş ve satılıyor
![]()
Evet baktım. twn zayıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayarlar>Telefon Hakkinda>Yazılım Bilgileri'ne girip isaretledigim yere bakarmisin. Eger TUR degilse cihaz yurtdisindan getirilmistir.
O zaman sorun yok ..yok kardeşim sorun olmazda sen biraz daha sanlışın radyon var işte ilk güncellemelerde sana gelece k![]()
peki tr cihaz lar da neden radyo yok ?O zaman sorun yok ..peki tr cihaz lar da neden radyo yok ?

İlginçonu ah bi bilsek ben s4 kullanıyorum onda da yo k![]()
gerçi aldım alalı birkez açtım radyoyu. Pek işe yaramyor..