Nokia 808 alanlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

ky_nukro

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 alanlar içeri
Nokia 808 kutudan ilk çıktığında hangi sürüm ile karşıladı sizi fp1 ilemi fp2 ilemi şimdi sorucaksınız neden diye ben şu an fp2 kullanıyorum telefonum 603 pek memnun değilim fp1 de çıkarsa kutudan güncellemeden kullanıcam.

- - - Eklendi - - -

fp2 yüklü geliyorsa almıcam n8 alacam:)

ANIL

ANIL

Admin
FP2 ile gelecektir. FP1 yüklü cihaz kaldığını düşünmüyorum.

technicker

technicker

Üye
bana fp2 geldi

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
media marketteki cihazlarda hala fp1 yüklü. ordan bakabilirsin :)

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
fp2 arkadaşlar nokia 603 701 ve 808 ikinci nesil cihaz dir ve ben de 808 kullanıyorum

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
kutusunda yazar hangi sürüm olduğ

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Muhtemelen FP2 yüklüdür,ben Ağustos'ta almıştım üstünde daha ilk sürüm vardı hemen güncelleme yapmıştım...Ayrıca hangi sürümün telefonda yüklü olduğu kutu üstünde yazmaz telefondan kontrol edebilirsiniz..Sırf fp1 yüklü veya fp2 yüklü diye 808 almayacaksanız yazık olur her durumda 808 N8'den daha iyi bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

erolustun

Üye
Ben de 603 kullaniyorum. Telefon fp1 yuklu gelmisti. Sonra fp2'ye guncelledim ama fp2'de de telefon degistirtecek kadar yogun problem yasamiyorum. Bu surum de gayet stabil calisiyor.

Dragot1966

Üye
fb2 yükleyebilirsiniz herhangi bir problem olmadı. Ben uygulama konusunda desteğinizi istiyorum. Aradığım uygulama ePrint uygulamasıdır. Ovide cihazı 808 şeklinde ayarladığımda uygula yok görülüyor. Eski modellerden birini tercih edince uygulama çıkıyor. Fakat indirilemiyor. Bu konuda mobil cihazdan Printer kullanımına uygun uygulama biliyor musunuz? İndirilebilir olmak şartıyla..

dmatias

Üye
abi gözünüzü seviyim almayın şu nokia yı adamlar yüz üstü bıraktı hala nokia alıyoruz tepki gösterelm diyorz

jetblacklife27

Üye
3 ay önce bir arkadaşa almıştım fp1 le geldi

kerzakov

Üye
arkadaşlar ben media marktan NOKIA 808 Aldım ama cihazı fabrika nayarlarına geri döndürmek istedim ama kilit kodu istedi bende her zaman ki gibi 12345 olarak tuşladım ama kabul etmedi LÜTFEN Bu konuda yardım CİHAZ ORADA BAKILAN STAND TANITIM CİHAZI nasıl bu kilidi açabiliriz

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
tuş kombinasyonları ile hard format at

coskunsaglam

Üye
808de nasıl fp2den belleye dönüş yapabilirim ?

siegfried

Üye
808de nasıl fp2den belleye dönüş yapabilirim ?
2.Nesil cihazlarda versiyon düsürme yapilamiyor ! Benim N808 de, hackli + 1508 Sürümü yüklü ve kusursuz calisiyor.. (2012 eylül de almistim) 10 gün önce HTC One Mini aldim ve iade ettim, Symbian gibisi yok :))

Son düzenleme:

Abstract_Loco

Üye
Muhtemelen FP2 yüklüdür,ben Ağustos'ta almıştım üstünde daha ilk sürüm vardı hemen güncelleme yapmıştım...Ayrıca hangi sürümün telefonda yüklü olduğu kutu üstünde yazmaz telefondan kontrol edebilirsiniz..Sırf fp1 yüklü veya fp2 yüklü diye 808 almayacaksanız yazık olur her durumda 808 N8'den daha iyi bir telefon.
yapma hocam fp2 ile gelen o klavye webte işkence oluyo resmen yazdırmıyo bile tarayıcıda. Ben aldım yatıyo evde isteyen olursa satayım yani buradan madem daha iyiymiş n8den ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt