Haber Sony xperia SP yeni aldım

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia SP yeni aldım
Merhaba arkadaşlar 2ci el xperia SP aldım.daha doğrusu xperia J-le takas etdim. Sizce nasıl telefon? Oyun falan güzel açarım?
Sanki şarj fazla yiyor ve ısınma oluyor..sorun ne olurki? Teşekkurler

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şarj ve ısınma konusuna bir şey diyemem ama her türlü oyunu rahatlıkla açar. Grafik işlemcisi çok iyi. Telefonun hayırlı olsun.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: orxan_92
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
tks ypman gerçektende iyi olmuş. sp güzel tlfn oyunlaeda sikinti yaratacagini düşünmüyorum. isinma olaynda ise her tlfn isinir kurcalarken iyun oynarken nette dolasrken

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar sürede ısınıyor? Oyun oynarken mi yoksa normal kullanımda mı ısınıyor? El yakacak kadar ısınıyor mu?
Yok okadar degil ama telefon cebimdeyken kulaklıkla şarkı dinlıyordum,elıme aldım ısınmış durumdaydı ılk kez boyle oluyordu
tks ypman gerçektende iyi olmuş. sp güzel tlfn oyunlaeda sikinti yaratacagini düşünmüyorum. isinma olaynda ise her tlfn isinir kurcalarken iyun oynarken nette dolasrken
Yaani bi qarip oldum ısınınca..şarj cok saklıyor soyleniyordu SP icin ama okadar da iyi degilmiş

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Yok okadar degil ama telefon cebimdeyken kulaklıkla şarkı dinlıyordum,elıme aldım ısınmış durumdaydı ılk kez boyle oluyordu
Yaani bi qarip oldum ısınınca..şarj cok saklıyor soyleniyordu SP icin ama okadar da iyi degilmiş

hocam müzik dinlerken tlf ısınmaması lazım? hiç sp kullanmadım ama daha önceden neo v kullandım onda böle bi sorun olmadı şuan g2 kullanıorum ondada olmuor. sarj konusuna bişy diyemiycem sp kullanıcılarında duyuyordum sarj çabk bitio diye ama ısınma olayı pek raslamadım?

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

bynicky

bynicky

Üye
Hayırlı olsun her türlü oyunu kasmadan rahatlıkla oynayabilirsin ısınma olayı da Oyun yada film tv vs. izlerken olur ama o kadar da aşırı değil .

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Müzik dinlerken ısınmasına şaşırdım.

Invoke

Invoke

Üye
@orxan_92
J'den kesinlikle iyi bir telefon, hayırlı olsun.
Oyunları rahat çalıştırır, deneyip görebilirsin.
Şarj ne kadar çabuk gidiyor? Mesela ne seviyede kullanıyorsun telefonu kaç saat gidiyor ?
Sıcaklık içinse oyun oynarken, hd filmler izlerken ısınması normal de yine ne derece ısınıyor bu önemli. CPU-Z diye bir program var, marketten indir. Sıcaklık kaç santigrat derece onlara bak, sonra buraya yaz.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
@orxan_92
J'den kesinlikle iyi bir telefon, hayırlı olsun.
Oyunları rahat çalıştırır, deneyip görebilirsin.
Şarj ne kadar çabuk gidiyor? Mesela ne seviyede kullanıyorsun telefonu kaç saat gidiyor ?
Sıcaklık içinse oyun oynarken, hd filmler izlerken ısınması normal de yine ne derece ısınıyor bu önemli. CPU-Z diye bir program var, marketten indir. Sıcaklık kaç santigrat derece onlara bak, sonra buraya yaz.
Şöyle söyleyeyim,mesela şarj 100%. her 5-7dakikada 1%-2% şarj gidiyor..şöylede söyleyeyim: dün akşam şarj 27% kalmıştı oyun açtım,dream soccer-de 1maç,sonrada modern combat4-de ilk görevi bitirip oyundan çıktım ve şarj 27%den 14% inmişti..normalmi??
Xperia J-de şarj daha cok saklıyordu oyüzden biraz sıkıntı yaptım şunu.

Invoke

Invoke

Üye
Şöyle söyleyeyim,mesela şarj 100%. her 5-7dakikada 1%-2% şarj gidiyor..şöylede söyleyeyim: dün akşam şarj 27% kalmıştı oyun açtım,dream soccer-de 1maç,sonrada modern combat4-de ilk görevi bitirip oyundan çıktım ve şarj 27%den 14% inmişti..normalmi??
Xperia J-de şarj daha cok saklıyordu oyüzden biraz sıkıntı yaptım şunu.

Normal.
J'nin ekranı 480p, SP 720p, Jdeki donanım SP'ye göre çok daha düşük. SP'nin daha fazla güç istemesi doğal. Onun dışında arkaplanda çalışan uygulamaların ve ekran parlaklığının da etkisi olabilir ama genel olarak normal duruyor.
Sıcaklığı ise cpu-z ile ölçebilirsin. Markette ücretsiz.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Normal.
J'nin ekranı 480p, SP 720p, Jdeki donanım SP'ye göre çok daha düşük. SP'nin daha fazla güç istemesi doğal. Onun dışında arkaplanda çalışan uygulamaların ve ekran parlaklığının da etkisi olabilir ama genel olarak normal duruyor.
Sıcaklığı ise cpu-z ile ölçebilirsin. Markette ücretsiz.
Cok teşekkürler

Üst Alt