Haber Belleciler Bi Bakın Hele

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Bulaşma zaten en iyisi OWF sistem hackli bi ara CFW kulanıyodum şimdi OFW kullanıyorum ve mutluyum bende karar verdim n8 n95 devam:)

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
    Konu Sahibi
aynen, n95 te baba telefon ya 1 yıl falan kullanmıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
cyborg78

cyborg78

Üye
Wp yerine Androit derim ben, hem daha kullanışlı wp'den :)
Symbian'a gelince o artıkın efsane, adıyla yaşıycak her nekadar son bulsada :oke:
ha yeni uygulama yaparmı symbian o artık ona kalmış bişey, pekte ümüdim yok ama kısmet işte :bigstar:

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
    Konu Sahibi
kardeş symbian kullanıyorum başka telefon alamıyorum devam etmesi lazım :D

• Beğen
Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
    Konu Sahibi
6600 la çıkmıştım yola sonrasında 6630-N70-73-95 8gb-97-N8 ve hala N8 :D bende hiç istemiyorum bitmesini :(

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
6600 la çıkmıştım yola sonrasında 6630-N70-73-95 8gb-97-N8 ve hala N8 :D bende hiç istemiyorum bitmesini :(
Dikkat ettim de hep n-serisi nseries çok beğenmiştik ben de yola s40la daha sonra nokia 6600 sonra n-gage sonra n95 sonra 5800 sonra n8 ve şimdi n8 ve n95 :) yani uzun lafin kısası symbian bir efsanedir ve oyle kalacak:)

Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
muhammed4949 Önerin İçin Tekrar Teşekkürler Jolla Hiç aklıma gelmemişti fakat ben symbian kullanıyorum bana gidermi ?

Wp yerine Androit derim ben, hem daha kullanışlı wp'den :)
Symbian'a gelince o artıkın efsane, adıyla yaşıycak her nekadar son bulsada :oke:
ha yeni uygulama yaparmı symbian o artık ona kalmış bişey, pekte ümüdim yok ama kısmet işte :bigstar:

Android Ve Apple Kavgasına Karışmak istemiyorum :):duello:
Androidde Yavaş Yavaş Bozdu Kardeşim.
Aile Fertlerimden birinde s4 model telefon var pek beğenmedim açıkcası böyle jolla,symbian,wp8 gibi işletim sistemli telefonlar cazip geliyor.Symbian artık efsane ama neyse :).Birde Androidde Symbiana benzemesin samsung yeni işletim sistemi çıkaracam felan derse
Symbiana döner iş
:).Yeni İşletim Sistemleri Olan cep telefonlarını bana önerebilirsiniz tekrar teşekkürler :salincak:

Son düzenleme:
  • Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
muhammed4949 Önerin İçin Tekrar Teşekkürler Jolla Hiç aklıma gelmemişti fakat ben symbian kullanıyorum bana gidermi ?

Android Ve Apple Kavgasına Karışmak istemiyorum :):duello:
Androidde Yavaş Yavaş Bozdu Kardeşim.
Aile Fertlerimden birinde s4 model telefon var pek beğenmedim açıkcası böyle jolla,symbian,wp8 gibi işletim sistemli telefonlar cazip geliyor.Symbian artık efsane ama neyse :).Birde Androidde Symbiana benzemesin samsung yeni işletim sistemi çıkaracam felan derse
Symbiana döner iş
:).Yeni İşletim Sistemleri Olan cep telefonlarını bana önerebilirsiniz tekrar teşekkürler :salincak:
Symbianla bir sure idare et sonra yeni işletim sistemi dersen onerebileceğim Tizen,sailfish(jolla),WP'yi tercih etmem,şimdilik bu kadar önerebilirim eğer bakar misin bilmem blacbery os 'da olabilir kardeş:)

• Beğen
Tepkiler: Samet Dolaşık
Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
Symbianla bir sure idare et sonra yeni işletim sistemi dersen onerebileceğim Tizen,sailfish(jolla),WP'yi tercih etmem,şimdilik bu kadar önerebilirim eğer bakar misin bilmem blacbery os 'da olabilir kardeş:)

Önerilerin İçin Saol :tşk:Forumdan Almak İstiyorum Yani Size Danışarak Almak İstiyorum Kötü Birşey Alıp Kullanmak İstemıyorum.Önerilerini beklerim :hmmm

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ben Symbian'ı Deneme tahtası olarak kullanırım yeni telefon alırsam satsan satıılmaz atsan atılmaz kaldı elimizde bunlar :D

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
  • Beğen
Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
Ben Symbian'ı Deneme tahtası olarak kullanırım yeni telefon alırsam satsan satıılmaz atsan atılmaz kaldı elimizde bunlar :D
sana katılıyorum valla yeni telfon alıyım camdan aşşağı atacam nokia500 crash test :D bide beyler size birşey sorcam bu n500 ün olur olmadık yerde ekrannı kararıor bunun nedenini bilen varmı?çözdüm arkadaşlar kendi şarz aletiyle şarz etmessen bataryaya cok guc doluo ekranı karartıor

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
300 Iyi vermiş telefoncu.bende lumia 1020 alacaktim dosya yöneticisinden dolayı vazgeçtim.ama symbianin yerini asla dolduramaz.n8'de denemediğim olay kalmadı.bi camındaki nokia yazısı kaldı el atmadığım :) :)

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bende N8 olsun kendime göstermediğim özeni gösterirdim:D Açmadığı oyun yok ,HDMI,Kamera dehşet arkadaşın da dediği gibi havası yeter :DBikaç mod attın mı tadından yenmez :)

• Beğen
Tepkiler: cyborg78 ve Silinen Üye 2480407
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
tek sıkıntısı el feneri yok ama fotoğraflar çok mükemmel çıkıyor gece.bide benden tavsiye fotoğrafı çekince galerideki düzenleme modu ile düzenleyin.doygunlugunu ve netligini arttırın sony ile aynı oluyo görüntü canlılığı valla

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Bende N8 olsun kendime göstermediğim özeni gösterirdim:D Açmadığı oyun yok ,HDMI,Kamera dehşet arkadaşın da dediği gibi havası yeter :DBikaç mod attın mı tadından yenmez :)
Benim bir arkdaşım vardı kulaktan dolma s4 almış:D bana dedi ki ya artık bırak bu telefonu sat dedi ben de dedim ki s4un kamerası 13 megapiksel n8in kamerası 12 megapiksel hangi kamera daha iyi dedi ki tabiki s4'un karşılaştırdık benim kamera daha iyi çıktı. Dedim hadi oyun performansına bakalım bi baktım benim tel asphalt 6'yı çok guzel çalıştırdı s4 asphalt6 'yı zar zor çalıştırdı ve dedim ki ben bu telefonu bırakmam dedim :D

• Beğen
Tepkiler: cyborg78, Symbianizer ve Silinen Üye 737108

Üst Alt