Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Düzgün iste için teşekkür ederim. @Erdemcann Siteyi yolladığın için sana çok minnettarım.Bide @GuiTaRisT111 bu adlı kullanıcının düzgün iste tabirini çok beğendim ona teşekkürlerimi sunuyorum bana öğrettiğin içn düzgün isteyi teşekkür ederim yoksa bu siteyi ve biginin doğru olduğunu ömür billah göremezdim hepiniziz saolun sağlıcakla kalın.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
beyler xda sitesinde konu kilitlenmiş gelişmeler aktarılacak

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Düzgün iste için teşekkür ederim. @Erdemcann Siteyi yolladığın için sana çok minnettarım.Bide @GuiTaRisT111 bu adlı kullanıcının düzgün iste tabirini çok beğendim ona teşekkürlerimi sunuyorum bana öğrettiğin içn düzgün isteyi teşekkür ederim yoksa bu siteyi ve biginin doğru olduğunu ömür billah göremezdim hepiniziz saolun sağlıcakla kalın.

:tebessüm:

Tmobile

Tmobile

Üye
Kilitlendiyse Gelmez Son Çıkan Haberlere Göre Korsan Yazılımdan Dolayı Gelmicek Diyo Küfür Ettiricekler Töbe Töbe Madem Neden insanları heveslendiriyorsunuz bence bu tamamen fiyasko belkide çin malı android bir cihaz mesela 1020 nin android çakması birebir üstü görünmesin diyede karanlıkta çekilmiş olabilir fiyasko gibi geldi bana hiçbir güvenlik şirketi böyle yapmaz çünkü :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625 e lazım gardaş :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Kilitlendiyse Gelmez Son Çıkan Haberlere Göre Korsan Yazılımdan Dolayı Gelmicek Diyo Küfür Ettiricekler Töbe Töbe Madem Neden insanları heveslendiriyorsunuz bence bu tamamen fiyasko belkide çin malı android bir cihaz mesela 1020 nin android çakması birebir üstü görünmesin diyede karanlıkta çekilmiş olabilir fiyasko gibi geldi bana hiçbir güvenlik şirketi böyle yapmaz çünkü :D
ne güvenlik şirketi ya bunu silent diye bi adam yapmış sitesinde gelecek diyor :D

Tmobile

Tmobile

Üye
ne güvenlik şirketi ya bunu silent diye bi adam yapmış sitesinde gelecek diyor :D
bazı yerlerde çinli güvenlik şirketi diye geçiyor bence gelmiycek saten gelsede microsoft bırakırmı o açığı :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Tmobile

Tmobile

Üye
bence gelecek ama 20 ocak gibi dogru microsoft kapatır :D
fiyaskoda olabilir dediğim gibi neden karanlıkta çekildi görüntü belki android cihaza portlama yaptılar öyle düzenliyor lar gelmiycek beklemeyin :D.

csH

csH

Üye
bence Microsoft o elemanlarla iletişime geçti :D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, FeRhAt0152 ve Rainesto

HalfEvil333

Üye
Ms ve Nokia dan bi cacık olmaz kendimizi kandırıyoruz :D Telefonu alalı bir seneyi geçti koca bir sene ne yaptı bu adamlar ? Telefonumu ilk açtığımda gozume çarpan eksiklikler neyse bugün hala o eksikleri taşıyor evet bir sene önce gerçekten umudum vardı ama artık hiç sanmıyorum ki android ya da ios kadar gelişsin bişeye benzesin . Sen kos koca microsoft bilgisayar denince akla gelen ilk isim el kadar telefona yok bildirim merkezi yok bilmem ne kaç aydır güncelleme gelecek diye bekletiyor. Linux bilgisayar görmemişim hayatımda microsoft istese iki günde tüm eksikleri düzeltir ertesi günü güncellemeyi verirdi. Ben aylar öncesinden söylemiştim wp kısmında Microsoft'un çaycı çırakları fln çalışıyor . Wp microsoft için maragozun dükkanının bi köşesinde peynir satması gibi bir iş yani küçük bir ek gelir sadece asıl vakit ve emeklerini bilgisayar sektörüne harcıyorlar . Benim görüşlerim bunlar bence boş hayallere kapılıp sonra hüsrana uğramayın derim.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bir grup hacker belirli açıkları bularak sistemde belli izinleri kendilerine veriyorlar, takdir edilecek insanlar çok zekiler çok iyi ekip çalışmaları var ben ellerini öperim :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya şu son yazılanları çevirecek var mı? Şimdi yayınlancak mı 20sinde yoksa yayınlanmayacak mı? Korsan yazılıma karşı oldukları için yayınlamayacaklar mı? İngilizcesi iyi olan bir arkadaş son bilgileri aktarabilir mi? Ve bu unlock yapanların sitesinde neler yazıyor? Sitesini verir misiniz? Bizi aydınlatırsanız seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: remzi33
Tmobile

Tmobile

Üye
Ya şu son yazılanları çevirecek var mı? Şimdi yayınlancak mı 20sinde yoksa yayınlanmayacak mı? Korsan yazılıma karşı oldukları için yayınlamayacaklar mı? İngilizcesi iyi olan bir arkadaş son bilgileri aktarabilir mi? Ve bu unlock yapanların sitesinde neler yazıyor? Sitesini verir misiniz? Bizi aydınlatırsanız seviniriz.
yakında serbest bırakacağız korsan yazılımı önlemek için çalışıyoruz yazmışlar en son :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
yakında serbest bırakacağız korsan yazılımı önlemek için çalışıyoruz yazmışlar en son :D
Serbest bırakacağız derken ? :D Bu arada sitenin linkini atarmısınız özelden.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Şu silent dediğiniz kişinin çin sitesi herhalde o linki atar mısınız ? özelden acaba

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Adamlar hacklemişler ama uygulmalar için Wp market kullanılsın istiyorlar bunun içinde kendi hackleri hacklenmesin diye büyük bir güvenlik duvarı oluşturmayı amaçlıyorlardır ve kendi hacklerinin başkaları tarafından benimsenmesine engel olmak istiyorlardır :oke: aceleye gerek yok ya daha GDR3 yayınlansın hele bir :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto