Yarış Drag Racing V1.00

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Beyler taktik belli ilk clio alın sonra onuöyle bi modifiye edin ki 2 level olsun ama levelin sonunda olsun sonra online oynayın sizin karşınıza sadece 2 level arabalar geliyor ordan 10 rp verip 20 rp alıyosunuz bet and race den ordan isteiğiniz kadar rp kasın yarış başına 10 rp veriyor ben şuan oynamıyorum ama para ve rp kasmak için ideal yol bu ben oyunu bitirdim oyun çok güzel8 level arabalar aldımO arabayı geçememenin nedeni arabanın sonradan hızlanıyor olması 2level bir araba al ve onu 3 levelin sonuna kadar modifiye et geçersin

Evo X işimi görür mü hocu :)

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

wehwet12

Üye
Çok sağolun C5*03 sıkıntısız açıyor teşekkürler :thumbup:

wehwet12

Üye
peki androide olan gamecih var mı rp yapabileciğimiz

romanci05

romanci05

Üye
garaj menüsünden upgrade menüsüne girin, altta soldan 2. düğmeye tıkladığınızda nitro, 1. vites, 2. vites,... ayarlarını göreceksiniz. Nitro yu 2,75 - 110 değerinde hemen altındaki hız değerini 2900 - 3100 arasında vites değerleriniz ise kademeli olarak 2500 ve altında olacak şekilde ayarlayın.

Ancak full upgrade yapmış olmanız lazım. 10 bölümü de bitirdim. Gerçekten çok güzel bir oyun. Epey ter döktürdü bana. Oyunu sildiğim için ekran görüntüsü koyamıyorum. Tavsiye ederim.

zero1995

zero1995

Üye
oyun güzelde v1.00 sürümünde güncelleme gelirse eger çok süper olur efektler falan :) android de baktım bizimkine bin basar ama bi güncelleme el gecmesı lazım :)

nokia 603

Üye
bende jar var istedigim gibi beles rp aliyorum