Yardım kulaklık sorunu acil

Sponsorlu Bağlantılar

canboylu

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık sorunu acil
arkadaşlar benim telefonum nokia 603.geçenlerde noki cloud knock kulak üstü kulaklık aldım.kulaklık harika ama bir sorun var.benim telefona takınca aksesuar desteklenmiyor diyor.diğer telefonlarda denedim gerek nokianın farklı modelleri olsun gerek farklı telefonlar olsun çalıştı.bilgisayardada çalıştı.ben braz deniyim derken telefon kulaklığı okudu ama bu seferde ses net değil şarkıyı durdur oynat ileri sar komutları işlemiyo ve o tuşa basınca olması gereken ses cıkıyo kulaklıktan.acil yardım lütfen.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye

Kulaklığın girişi nasıl yukarıdaki gibi mi aşağıdaki gibi mi? Dikkat et birinde iki tane siyah çizgi diğerinde 3 tane siyah çizgi varbüyük ihtimalle aşağıdaki gibidir cihazın desteklemiyo ancak şu adaptörle kullanabilirsin ama sadece ses alabilirsin kulaklık fonksiyonlarını kullanamazsın

3 çizgiliyi 2 çizgiliye çeviriceksin yani, demekki 603 e daha önce çok fonksiyonlu özel bir kulaklık daha önceden çıkmış şimdi ki 3 çizgili fonksiyonlu kulaklıkları desteklemiyo, soketi tam taktıgınızda buyuk ıhtımalle kulaklıgın sol tarafından zzzzz diye bi ses geliyo doğru muyum ?eğer böyleyse dediklerimi yapıcaksınz.

canboylu

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş bu kadar iyi çözüm olamazdı fakat bişi dicem bu telefonculara götürsek bi yazılım uyarlayamazlarmı bu sorun içinbide bişi dicem bu kulaklık benim telefonumdan önce cıkmıs nokia veya androidde calısıo sadece bu telefonda olmuyo

Kulaklığın girişi nasıl yukarıdaki gibi mi aşağıdaki gibi mi? Dikkat et birinde iki tane siyah çizgi diğerinde 3 tane siyah çizgi varbüyük ihtimalle aşağıdaki gibidir cihazın desteklemiyo ancak şu adaptörle kullanabilirsin ama sadece ses alabilirsin kulaklık fonksiyonlarını kullanamazsın

3 çizgiliyi 2 çizgiliye çeviriceksin yani, demekki 603 e daha önce çok fonksiyonlu özel bir kulaklık daha önceden çıkmış şimdi ki 3 çizgili fonksiyonlu kulaklıkları desteklemiyo, soketi tam taktıgınızda buyuk ıhtımalle kulaklıgın sol tarafından zzzzz diye bi ses geliyo doğru muyum ?eğer böyleyse dediklerimi yapıcaksınz.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
saolasın kardeş bu kadar iyi çözüm olamazdı fakat bişi dicem bu telefonculara götürsek bi yazılım uyarlayamazlarmı bu sorun içinbide bişi dicem bu kulaklık benim telefonumdan önce cıkmıs nokia veya androidde calısıo sadece bu telefonda olmuyo

bak kardeş resimde de gördüğün üzere nokianın bazı modelleri bu yukarıdaki resimdeki kablo ile tvye görntü ve ses veriyo ucuna baktıgında 3 çizgili, şimdi sen o kulaklıgı taktıgında telefon bunu görüntü kablosu olarak okuyo dolayısı ile ses veremiyo telefonun yeni veya kulaklıgın yeni olması bişeyi değiştirmez bu anlattıgım teknoloji veya bunun türevleri telefonunda mevcutsa 3 çizgili kulaklıkları çalıştıramazsın ancak gösterdiğim aparatla kullanabilirsin ve bu donanımsal birşey oldugu için herhangi bir yazılımla çözmek mümkün değil yani kısacası ya o aparat ya da o aparat :)

canboylu

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
ama başka 3 çizgili kulaklıkları okuyo sorun orda mesela sony philips ve hatta telefonun kutusundan cıkan kendi kulaklığıda 3 çizgiliydi.şimdi ben kulaklığı yavaşça takınca bi okumuyo bi okuyo ama ses gelmiyo bide yürüt veya durdur gibi komutları kullanamıyorum.

bak kardeş resimde de gördüğün üzere nokianın bazı modelleri bu yukarıdaki resimdeki kablo ile tvye görntü ve ses veriyo ucuna baktıgında 3 çizgili, şimdi sen o kulaklıgı taktıgında telefon bunu görüntü kablosu olarak okuyo dolayısı ile ses veremiyo telefonun yeni veya kulaklıgın yeni olması bişeyi değiştirmez bu anlattıgım teknoloji veya bunun türevleri telefonunda mevcutsa 3 çizgili kulaklıkları çalıştıramazsın ancak gösterdiğim aparatla kullanabilirsin ve bu donanımsal birşey oldugu için herhangi bir yazılımla çözmek mümkün değil yani kısacası ya o aparat ya da o aparat :)
ya şimdi benim 3 çizgili başka kulaklıklarımda var sony philips hatta telefonun kutusundan cıkanda öle.şimdi telefon bazen okuyo bazen okumuyo okursada ses net degil yürütme durdurma gibi komutlar çalışmıyo.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
kardeşim sen kulaklığı tamamen taktığında sol kulaklıktan cızırtı sesi geliyo mu geliyosa senin telefonun o kulaklığı desteklemiyor

ismini

Üye
603 e tv donanımlı bi jack çıkışı taksak tvye görüntü aktarabilir mi ?

canboylu

canboylu

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt