respection123
Üye
Resimler kime aitLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Resimler kime aitLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

baya iyiymişArkadaşlar belki jollayı biliyorsunuzdur. Nokiadan ayrılan meegocuların ürettiği sailfish os yüklü telefon. Bunda ambiance diye Bi özellik var bence o özelliği getirseler çok mükemmel olurMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyrun ambiance nedir bi bakınbu video biraz daha anlaşılırMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBuradaki temaya ambiance deniyor bence çok güzel. Bu wpye gelirse efsane olur

süper ötesi olur benceBöyle bir şey WP ye getirilirse çok süper olur diye düşünüyorum

Hackle yapılırsa kime karşı patent davası yapılacak peki ?Bu seferde patent sorunu devreye girer ama .
Hackle olursa sıkıntı olmaz güncelleme ile verilirse olur.Hackle yapılırsa kime karşı patent davası yapılacak peki ?
bencede yayınlamıcaklar edit : baktım gelicek diyorBence o hack dosyaları hiçbir zaman yayınlanmayacak 2günde doldu hala ortada bir şey yok hiç heyecanlanmayın bence.
Kim diyor.Hani 5 gün geçti hala ortada yok kaynak=?bencede yayınlamıcaklar edit : baktım gelicek diyor
Kim diyor kaynak=?Ancak ekip, bu işlemin korsan yazılımların kullanımına olanak sağlayacağı için yayınlamak istemediklerinin altını çiziyor. Dendi.. boşa bekliyoruz.
Kim diyor.Hani 5 gün geçti hala ortada yok kaynak=?
Kim diyor kaynak=?
zaten geliştirici ekip de jailbreak işlemini illegal yüklemeden ziyade geliştiricilerin ilgisini platforma çekmeyi amaçlıyor.gelseydi sırf 3. kolon için yapacaktım ama hiç umudum yok