Haber 4k Çözünürlükte, 4 Adet Evga Gtx-titan Ile Battlefield 4 Deneyimi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
4k Çözünürlükte, 4 Adet Evga Gtx-titan Ile Battlefield 4 Deneyimi
Son dönemim başarılı oyun serilerinden bir tanesi olan Battlefield, DICEtarafından geliştiriliyor ve Electronic Arts tarafından da dağıtımı gerçekleştiriliyor. Serinin en yeni oyunu olan Battlefield 4, 29 Ekimtarihinde PC, PS3 ve Xbox 360 için sunulacak. Ayrıca yeni nesil oyun konsolları Xbox One ve PS4 için de yayınlanacak.

PC platformunda, oyunların tam anlamı ile akıcı olarak oynanabilmesi için üst seviye donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulur. Battlefield 4 için sunulan bir video da oldukça üst donanım bileşenlerini karşımıza getiriyor.

Battlefield 4 oyunu için yayınlanan bir video, özellikle oyun meraklılarını ilgilendiren cinsten. Battlefield 4 Beta‘sını 4800×2560 pikselçözünürlükte oynayan kişi bunun için 3 adet 30″ 2560×1600 pikselmonitör kullanmış. Ayrıca bu çözünürlükte oldukça güçlü ekran kartı gerekeceğinden, 4 adet EVGA GTX Titan sistemde yer alıyor.

Diğer özellikler ise 4.8Ghz saat hızına aşırtılmış Intel i7-3970X işlemci,32GB Corsair Dominator Platinum 2133 MHz bellek kullanılmış.

Videoyu merak ediyorsanız eğer aşağıdan izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4K çözünürlükte, 4 adet EVGA GTX-Titan ile Battlefield 4 deneyimi

Uhops

Uhops

Üye
İlk defa youtubede 1440p Video gördüm. :oha2::oha2:Adamlar oynamış ama biz 360p'de izleyemiyoruz :@Ekran kartı EVGA olunca ne oluyor ki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Biz birtane Titan bulamıyoruz adamlar 4 taneyle oynuyor.

Abi Allah rızası için bi Titan versene?

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
fk555897

fk555897

Üye
Videoyu izleyeceğim teşekkürler

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
hangi program 4k video kaydediyor

Invoke

Invoke

Üye
Youtube ile 4k video dolsa da benim pc kasıyor 4k izleyince... :ehe Oynamayı hayal dahi etmiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Hagios, Yusuf0111_Oğuzhan ve .caner.
-India-

-India-

Üye
2160 ta izlersem pc ye birşey olurmu acaba sistemim çok kötü

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
yüklenirse eğer izliycem ben :Dinanılmaz hd ama kasarak izleyebiliyorum anca :D

0MG90

0MG90

Üye
abi çok iyi ya... adam bunu oynarken izlemek isterdim vallaadamlarda para olunca her şeyi deniyorlar tabi bizde izleyelim ne yapalım :P

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Boşuna en yüksek çözünürlükte izlemeyelim:) Kullandığımız ekran en fazla 1080p göstercek :D

• Beğen

Üst Alt