Battlefield 1'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One karşı karşıya!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Battlefield 1'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One karşı karşıya!
Öncelikle şunu baştan belirtmem gerekiyor ki, Battlefield 1 son yılların değil, benim şimdiye kadar gördüğüm en güzel, en doğal ve en kaliteli grafiklere sahip. Renklerin doğallığı, ışıklandırmalar, gölgelendirmeler, kaplamalar, animasyonlar, sesler ve daha saymakla bitiremeyeceğim birçok farklı unsur ile Battlefield 1 teknik olarak gerçekten muhteşem bir ış çıkarmış.

Ancak bu durum, en azından gördüğüm kadarı ile PC platformu için geçerli. Oyun PC platformunda bizlere adeta görsel bir şölen yaşatırken, performans konusunda da bizleri üzmüyor. Ancak, özellikle PlayStation 4 üzerinde bugün ortaya çıkan ve oyunun dinamik çözürlüğünün bazı anlarda 160x90'a kadar inmesi, ve Xbox One üzerinde çözünürlüğün neredeyse hiçbir zaman 1080P'ye çıkmaması, konsol oyuncuları için can sıkıcı bir durum.

YouTube'da karşılaştırma videoları ile ünlü CandyLand ise bugün yayımladığı karşılaştırma videosu ile bizlere Battlefield 1'in üç platformda da nasıl gözüktüğünü göstermiş. Özellikle yansıma, çözünürlük, gölgelendirme ve çevre detaylarında konsolların, PC platformunun ciddi biçimde gerisinde kaldığı görülebiliyor.

İşte Battlefield 1'in üç platformda da görsel karşılaştırma videosu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Cadillac34


Üst Alt