Bende 1020 sahibiyim. Kameranın belki yazılım konusunda biraz daha desteğe ihtiyacı olabilir fakat piyasadaki en iyi kameraya sahip olan cihazı kullanıyoruz en azından donanım olarak black güncellemesinden sonra 1020 ile fotoğraf karşılaştırması yapmak saçma olacak.1020 sahibiyim ama nedense çokta başarılı fotoğraf kalitesi alamıyorum sorun bendemi anlamış değilim n8 imle daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyordum, ve arkadaşımın iphone 5 iyle karşılaştırdığımda gece bi kafede iphone daha iyi sonuç verdi(flashsız çekim). Ayrıca kötüleme gibi bişey düşünmeyin sadece ben mi yanlışlık yapıyorum bi yerde merak ediyorum.
iphone 5 i 820 ile yendim 920.1020 mi yenemeyecek ? yine olsa yine kapışırım 820 gündüz çekimlerinde 920,925'ten iyi sonuç verebiliyor . konuya gelince 1520 resmen s4 zoom'u ayaklar altına almış . Hele ki s4 zoom' un digital makinalardan farkı olmayan lenslerini düşünürsek samsung bu işi bıraksın
1020 gelseydi benim 925 ile kıyasıya kapıştırcam 
O arkadaşa 'Yanımızda sürekli makine mi gezdiriyoruz' deseydinKonulardan birinde profesyonel bir fotoğrafçı arkadaş yazmıştı ve gerçekten çok haklıydı "CEP TELEFONUNDAN FOTOĞRAF ÇEKİLMEZ" derdimiz fotoğraf çekmekse gider en kötü Canon D-900 alırız ve resim ya da video ya doyarız. Ceplerimizdekiler sadece anı yakalar... Kendi fikrim ikisinin arasında da dağlar kadar fark yok ...

işte bu ! 1020 bu yüzden var !O arkadaşa 'Yanımızda sürekli makine mi gezdiriyoruz' deseydin![]()
Velev ki 920 bile işini fazlasıyla yapıyorken.işte bu ! 1020 bu yüzden var !
Velev ki 920 bile işini fazlasıyla yapıyorken.