Haber Nokia Lumia 1520 Ve Samsung Galaxy S4/ZOOM Kamera Karşılaştırmaları.

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1520 Ve Samsung Galaxy S4/ZOOM Kamera Karşılaştırmaları.
Soldaki 1520 SAĞDAKİ S4 ZOOM :D.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

StartTheGame

StartTheGame

Üye
1020 ikisinide geçer dostum :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Açıkara LUMIA 1520

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520 çok iyi ya,teşekkürler.

braayn

braayn

Üye
blackli 1520 çok iyi tabi 1020 Black güncellemesi aldıktan sonra görmek lazım...

Rainesto

Rainesto

Üye
1020 Blackle hepsini yener :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520 de 41mp kamera ve xenon Flash olduğunu Bi düşünsenize,ortada rakip falan bulamaz ozaman

slmrt

slmrt

Üye
1020 sahibiyim ama nedense çokta başarılı fotoğraf kalitesi alamıyorum sorun bendemi anlamış değilim n8 imle daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyordum, ve arkadaşımın iphone 5 iyle karşılaştırdığımda gece bi kafede iphone daha iyi sonuç verdi(flashsız çekim). Ayrıca kötüleme gibi bişey düşünmeyin sadece ben mi yanlışlık yapıyorum bi yerde merak ediyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
i5 asla 1020 den iyi resim çekemez,kaldıki ben 920 bin Nokia camera uygulaması ile flaşsız gece çekiminde i5 yarıştırdım benim tel ezdi geçti

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 sahibiyim ama nedense çokta başarılı fotoğraf kalitesi alamıyorum sorun bendemi anlamış değilim n8 imle daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyordum, ve arkadaşımın iphone 5 iyle karşılaştırdığımda gece bi kafede iphone daha iyi sonuç verdi(flashsız çekim). Ayrıca kötüleme gibi bişey düşünmeyin sadece ben mi yanlışlık yapıyorum bi yerde merak ediyorum.
Bende 1020 sahibiyim. Kameranın belki yazılım konusunda biraz daha desteğe ihtiyacı olabilir fakat piyasadaki en iyi kameraya sahip olan cihazı kullanıyoruz en azından donanım olarak black güncellemesinden sonra 1020 ile fotoğraf karşılaştırması yapmak saçma olacak.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Başka markaları Nokia ile kamera haricinde her konuda kıyaslayabilirsiniz.

okinro

okinro

Üye
1020 ezer diyenler olmuş. 1020 ile diğer telefonları hele ki samsung ürünü bir cihazı fotoğraf açısından kıyaslamak hiç de mantıklı değil zaten :)

Konuya dönecek olursak 1520, s4 zoom'u fena tokatlamış.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520 açık ara falan önde olmayı bırak geride resmen. açık alan çekimlerine bakın bir ezberden konuşmayın, nokia fanlığı yapmayın. Bulutlar 1520de resmen sarı turuncu arası bir renge dönüşmüş. Hiç de iyi bir sonuç değil. Ayrıca iphone5 in kamerası çok iyi bir kamera renk vermesi açısından ama 1020 ile yarışabileceğini düşünmüyorum. Benim 920 bile darmadağın ediyor geceleri diğer bütün telefonları, 1020 mi edemeyecek?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
aklını peynir ekmekle yedin sedin galiba arkadaşım şu an 1020 den iyi fotoğraf çeken bi telefon yok :D

paganini58

paganini58

Üye
Konulardan birinde profesyonel bir fotoğrafçı arkadaş yazmıştı ve gerçekten çok haklıydı "CEP TELEFONUNDAN FOTOĞRAF ÇEKİLMEZ" derdimiz fotoğraf çekmekse gider en kötü Canon D-900 alırız ve resim ya da video ya doyarız. Ceplerimizdekiler sadece anı yakalar... Kendi fikrim ikisinin arasında da dağlar kadar fark yok ...

sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia ya kızmıştık hepimiz neden 8 çekirdekli telinde kullanmadı diye bence iyi yaptı 41mp kameralı + 5 yada 6 inç olsa herkes yönelmezdi mesela 1520 41mp olsaydı kesinlikle almayacaktım çoğu kişide almazdı birde bu haliyle 2000tl 8 çekirdek full hd olsa 2500 olurdu en azından ilerde 1020'den iyi kameralı telefon çıkacaktır o zaman Nokia 41mp 1520 donanımında yapacaktır :Diphone 5 i 820 ile yendim 920.1020 mi yenemeyecek ? yine olsa yine kapışırım 820 gündüz çekimlerinde 920,925'ten iyi sonuç verebiliyor . konuya gelince 1520 resmen s4 zoom'u ayaklar altına almış . Hele ki s4 zoom' un digital makinalardan farkı olmayan lenslerini düşünürsek samsung bu işi bıraksın :) 1020 gelseydi benim 925 ile kıyasıya kapıştırcam :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konulardan birinde profesyonel bir fotoğrafçı arkadaş yazmıştı ve gerçekten çok haklıydı "CEP TELEFONUNDAN FOTOĞRAF ÇEKİLMEZ" derdimiz fotoğraf çekmekse gider en kötü Canon D-900 alırız ve resim ya da video ya doyarız. Ceplerimizdekiler sadece anı yakalar... Kendi fikrim ikisinin arasında da dağlar kadar fark yok ...
O arkadaşa 'Yanımızda sürekli makine mi gezdiriyoruz' deseydin :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Abdullah Yemişen, Akhtoher ve 1 kişi daha

Üst Alt