Telefon Tavsiyesi Note 3'mü İphone 5s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi? Samsung Galaxy Note 3 vs Apple İphone 5s

• Kullanılan toplam oy
    28
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Note 3'mü İphone 5s mi?
Merhaba arkadaşlar 4 gün sonra avea'dan akıllı cep telefonu almayı düşünüyorum, bir çok modeli eledim geriye sadece 2 model kaldı. 2 cihazıda mağazada defalarca kez inceledim ama ikisininde ağır basan yanları var bir türlü karar vermedim. Alacağım telefondan beklediklerim hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek, ekranı büyük ama aynı zamanda tek elle kullanılabilir olması önerilerinizi bekliyorum :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
note 3
ayfona o paraya yazık küçücük ekrani var
note3e de büyük felan deme ilerde alisiyosun ve iyiki aldim diyeceksin

Invoke

Invoke

Üye
Note 3

KD1907

KD1907

Üye
Note 3 tabiki.. Hem kağıt üzerinde eziyor hemde normalde.. Ekranı da iphone un 2 katı falan heralde.. Kesinlikle note 3 al diyorum ben

MaxipmaN

Üye
2 katı mı :gul:

MaxipmaN

Üye
note3 yerine bekleyip s5 mantıklıherşey ekran olsaydı ohoooo

Never Back Down

Never Back Down

Üye
eğerki küçük şirin bi güncelleme desteği garanti bi telefon istersen iphone 5s tek geçerim
ama diğer türlü note 3

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Birde şöyle bir durum var; ben 2013 mayıs ayında galaxy s4 almıştım güzel telefondu hızlıydı ama akıcı değildi menü geçişlerinde takılır dururdu sırf bu yüzden sattım ve zarar ettim daha sonra iphone 4 aldım ama oda geçişlerde kasınca onuda satmak zorunda kaldım (bu konuda hassasım) ekran boyutu çok sorun değil hangisi menü geçişlerinde daha akıcı ileride uygulama yükleyince kasmasını istemiyorum..

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Birde şöyle bir durum var; ben 2013 mayıs ayında galaxy s4 almıştım güzel telefondu hızlıydı ama akıcı değildi menü geçişlerinde takılır dururdu sırf bu yüzden sattım ve zarar ettim daha sonra iphone 4 aldım ama oda geçişlerde kasınca onuda satmak zorunda kaldım (bu konuda hassasım) ekran boyutu çok sorun değil hangisi menü geçişlerinde daha akıcı ileride uygulama yükleyince kasmasını istemiyorum..
OZAMAN 5S kasma ihtimali yok denebilir

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
yani note 3 kasabilirmi? Bana mağazada akıcı gibi geldi?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yani note 3 kasabilirmi? Bana mağazada akıcı gibi geldi?

samsungun rehbere girisini herkes biliyor bu note3 dede var yani rehbere tiklandiği anda gec açılıyor onun dışnda note 3 un bi sorunu olduğunu duymadm

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Cevap veren herkese teşekkürler telefonumu kurcalamayı ve büyük ekranı seven biri olduğum için note 3 almaya karar verdim, mağazada incelemiştim tek elle kullanılabiliyor stabilite olayı zaten windows pc'lerdede yok virüs içinde antivirüs kullanıcam. :yuru

MaxipmaN

Üye
ıphone 4 yılın hatası olmuş yeni cihazın şimdiden hayırlı olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt