Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGeneral Mobile Discovery Mi İpod Touch 5G Mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
MaxipmaN
Üye
350tllik tablet oyunda üzer söylemesi
onlineRXD
Üye
Konu Sahibi
jb yi kaldırınca garanti devam edermi
0MG90
Üye
Android tablet önermem açıkçası alacaksan iPad al çünkü iOs la kullanılması çok iyi oluyor
Android istersende alırsan marka al Acer,Asus,Samsung
Android tablet önerisi Asus MemoPad HD7 öneririm parasını hak ediyor ve Acer A1-810
konu iyice saptı tablete girdi ya ben şimdi bu ikisi arasında hangisini alayım yada başka 650 tl yi geçmeyecek hangi telefonu önerirsiniz
0MG90
Üye
Tablet önerin demişsin önerdim işte
Telefon istiyorsan GMD en mantıklısı
Oyun,müzik,internet,uygulama için en iyisi iPod5
Seçim sana kalmış bir şey
MaxipmaN
Üye
samsung t210 parasını kesinlikle hiçbir şekilde haketmeyen çamur gibi ekranlı bir tablet
onlineRXD
Üye
Konu Sahibi
neyse arkadaşlar karaımı verdim gmd alıcam çünkü hem ekranı daha büyük oyunlar garantiyi etkilemeden yüklenebiliyor sistemi daha güçlü daha iyi bir oyun deneyimi yaşayagımı düşünüyorum sizce yanlışmı yaparım gmd alarakson bir soru motorola xoom 2 mi daha iyi oyun perormansı yaşatır gmd mimotorola xoom 2 de ARM Cortex A9 Dual-core 1200MHz çift çekirdekli işlemci var gmd de ise Quad-core 1200MHz Dört Çekirdekli işlemci var
MaxipmaN
Üye
işlemcilerine bakarsak gmd önde ama motorolayı duymadım hiç
neyse arkadaşlar karaımı verdim gmd alıcam çünkü hem ekranı daha büyük oyunlar garantiyi etkilemeden yüklenebiliyor sistemi daha güçlü daha iyi bir oyun deneyimi yaşayagımı düşünüyorum sizce yanlışmı yaparım gmd alarakson bir soru motorola xoom 2 mi daha iyi oyun perormansı yaşatır gmd mimotorola xoom 2 de ARM Cortex A9 Dual-core 1200MHz çift çekirdekli işlemci var gmd de ise Quad-core 1200MHz Dört Çekirdekli işlemci var
Gmdde PowerVR SGX 544MP GPU var. Xoom 2de PowerVR SGX 540MP GPU var.
MaxipmaN
Üye
bugün arkadaşın 2 haftalık, içinde düzgün bişey yüklü olmayan gmdsinde hill climb oynadım ve ciddi ciddi hafifte olsa takılıyordu bu telefonda asphalt oynanmaz be