n73 Tam Ekran Resim

Sponsorlu Bağlantılar

rekarte

Üye
    Konu Sahibi
n73 Tam Ekran Resim
Arkadaşlar n73 telefona nasıl tam ekran duar kagıdı yapacazz?:islik:box:nono::pro::coold::utan:(:sn::oke:

• Beğen
Tepkiler: kadir5, askersivil, amedamed21 ve 1 kişi daha

vavuli

vavuli

Üye
normal duvarkağıdı tam ekran olmaz pc ne tema yapma programı yükle ordan yap

ömer316293

Üye
kardes sen kendi temanı yapma programı var onu yükle temaya istedigin resmi koy olur programıda veriim

yasar2406

Üye
bilsem söylerdim kardeş

yasirarslan

yasirarslan

Üye
tema yapma pro lazim

MS1983

MS1983

Üye
Ya bu n73 bide tam ekran duvar kagıtı koysa varya..en az 8 ay kullanırım bunu.yoksa ömrü kısa olacak...mzrrrr

cemmocan12

cemmocan12

Üye
arkadaşım telofonuna 240*320 boyutundaki resimlerden yüklemn lazım çünkü n73 ekran çzünürlüğü 240*320 dir sitede istedğn kadar resim bulabilirsin

mehmettokus

Üye
saçma saçma yazılar yazmayın arkadaşım nae öyle kafana göre basmışsın tuşlara sana tiyorum tek yürek

a21a

a21a

Emekli Yönetici
hiç bir resim tam ekran olmaz.. herhangi bir resimi tam ekran yapmak için iki yol var..
ya resimi kullanıp tema yapacaksınız.. veya themeDIY denilen telefonda tema yapma programı ile resimi ekrana istediğiniz gibi yerleştireceksiniz..

77m77

77m77

Üye
duvakağıdı yapacağın resmi 1600x1600 yap olur.

saredurcan

Üye
saCma SaCma konuSmayın themedıy dıe proqram war yukle n73 e kendı temnı kendın oLuStr arkadaSım ....:oke:

eQooo

eQooo

Üye
ya o tema prosunu tele at ,yada :oke:netten tema yapıp tele at... başka yolu yok...

mami24

mami24

Üye
tema yapma prosu lazım arkadaş

hsncl2

hsncl2

Üye
arkadaşlar u öneririm çok güsel temalar yapıyosun

birol46

birol46

Üye
kardeş tam ekran olmaz.. sen hiç proğram falan uğraşma. a gir ordan kullanmak istedğin resmi dilediğin gibi yap.. NOT: üyelik şart önce üye ol sonra dilediğin gibi yap. yok yapam uğraşamam dersenresmi yola bana ben sana farklı şekilde yapar yollarım ok..

--------------- Ekleme ---------------

daha ne diyeyim ki :)

nentt

nentt

Üye
Hiç bir şey bilmionuz bunun bi yolu wardı maxi cepte bi programla her resim tam ekran yapılıo tema yapmayada grek yok ben yüklemiştim ama 2 gb hafıza kartı aldım tüm programlar 1gb lik te kaldı ve onu sattım....kısacası bunun bi yolu wardı maxi cepte bende arıom bulursan link koy bende tekrar kuram..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yanlızca tema programlarıyla olur

sal!h

Üye
n 73 için tam ekran duvar kağıdı istiyorsanız photorite sp n73 adlı programı yüklmeniz gerekiyor bende işe yaramadı belki sizde yarar

asi pilot

Üye
sağolasın kardeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt